reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia_z :rofl2:
Dita! ja też bym się trzęsła pewnie jeszcze
Ale już z Nat ok??
Moje Dzieci siedzą obok
kupiliśmy w netto książke za 8,90zł ze zwierzętami z safari
pełno frajdy i wydawania ogłosów zwierząt hehehe..

reklama
nie, no Nat spoko, jak wyrzygała (ta dwugroszówka w przełyku jej stanęła:szok:) to za chwilę zapomniała i wysztko ok.
Zrobiłam akcję odkurzania i wymiatania wszystkich kątów, znalazłam jeszcze kilka groszówek, Ala i Andrzej dostali opier dol (bo to ich drobniaki, ja mam wszystkie swoje w portfelu niedostępne dla Nat), Nat dostała jeszcze większy opier dol łącznie z no no no, be, itp, wsio ok.

kasia_z - ty sie dopiero masz ze swoim łobuzem:-D:-D

maja a moze wyslesz to poczta do patrycji?
nie wiem co to za zakupy ale moja przyjaciolka wysyla mi paczka zawsze rozne rzeczy
ostatnio kupowalam tez cos przez net z uk i cena normalna za przesylke

ja dzisiaj wieczor na sloneczku, cos czuje ze jakas burza bedzie w nocy ;-)

kasu , bedzie dobrze :)

Sugar w sumie moglabym tylko nie wiem co Pati na to.
Kiedys cos do Roni wysylalam zwykla poczta i chyba az tak drogo nie bylo.

Wlasnie patrzylam na cennik poczty i sporo wychodzi...podalam wage 8 kg bo mysle ze nazbieraloby sie i wyszlo 52 funty za przesylke.

Kumpela wysyla kurierami polskimi i placila funta za kilogram ale nie mniej niz 10...zniszczyli jej przesylke i ani grosza nie dostala zwrotu.

Kurcze Dita wlasnie doczytalam...wspolczuje przezyc.
U ans otatnio w telewizji mowili o dziewczynce ktora trafika do szpitala bo polknela monete ...sporo wieksza niz nasze groszowki ... rozcinali ja i znlezli zamiast jednej dwie monety bo druga , mniejsza polknala po pierwszej

heja
Ja dzis spieczona na raczka jestem. nawet tego nie czulam. kate madra siedziala w cieniu a ja nie. mam co chcialam.

Z tymi filtrami to jest tak, ze te dla dzieci zawieraja oprocz filtrow chemicznych, filtry fizyczne. zawieraja one np. tlenek zelaza i inne. To mozna obrazowo powiedziec, ze to takie biale drobinki odbijajace swiatlo. Dlatego jak sie takim kremem posmaruje jest taka biala powloka.

Dita wspoczucia polykania takich rzeczy. mojej kuzyni coreczka polknela 50 gr, dwa dni pozniej kuzynka wygrzebala w kupie. Ma na pamiatke zdjecie rtg z monetka:-p.

Dita witaj
uff dobrze ze skonczylo sie dobrze

moj mial dziwny napad w sobote, plakal do 2 w nocy az wkoncu zwymiotowal i poszedl grzecznie spac, balam sie ze to wirus ale bylo ok :)

Pozytywne fluidy dla Piotruli

reklama
No dzieciarnia śpi
ja wreszcie obejrzałam "Pachnidło"i w sumie nie wiem co ze sobą począć:rofl2:

Nonek ponawiam pytanie: co z tym listem wyszło wtedy??

Do góry