reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek, a moze to jednak chlop? :-D bo tendencje wzrostowe ta twoja mloda ma jak moich dwoje babli in blue ;-)

kasu, dzieki :-) jest ogolnie niezle i naprawde, a propos cosmo - z pomoca tak zwana jest sto razy gorzej ;-) ja jakos wszystko lubie po mojemu robic, nie lubie, jak mi sie ktos pod nogami peta.

cosmo
- matko jedyna, wszystkie babcie takie same ;-) moj nawet jak na jeden, dwa dni jest u zakochanych w nim dziadkow to wraca rozpuszczony i terroryzuje nas wrzaskiem. na szczescie wystarczyly mu dwa dni ostatnio i wrocil calkiem do normy :-)
a Michalek przepiekny na tym zdjatku ze szpitala, taki bezbronny, malutki pampuszek :-) ale pliz, wrzuc zdjecia gdzies indziej, bo tych z naszej klasy nie moge zobaczyc, nie mam tam konta.
raz jeszcze gratuluje parki! ja mojego tez nie zamienilabym na zadna niunie, ale jednak po cichu marze o coreczce nadal.. jesu.. chyba naprawde zaadoptuje za pare lat, bo nie wiem, czy chce ryzykowac egen ;-) a napisz cos o swoim porodzie :-D

a propos dzieciakow, wczoraj spotkalam znajomych rodzicow, co im sie wlasnie urodzil synek - jako trzeci po dwoch corach, co jest na mnie jakas szansa ;-) - 10.05 - czyli rowiesnik totalny mojego Masy - i byl o polowe - nie sciemniam! - mniejszy!!! niby 3200 i 52cm, ale roznica kolosalna. normalnie nie wierze, jakiego mam duzego synka :szok: a mi sie wydaje taki malenki :-D co prawda polowa ciuszkow juz na niego albo za mala, albo na styk :sorry2: grrr

sugar
, a nie pytalas Igiego, gdzie schowal? u nas jak cos ginie to Fiol znajduje natychmiast niemal zawsze, wiadomo, sam kitra, to wie.. :-D u nas regularnie gina smoczki, aj nie wiem juz, gdzie one moga byc.. odkad mamy dzieci to kurna chyba z 15 juz mialam :nerd:

sa_ra
, dzieki za wskazowke odn. wkladek laktacyjnych z rossmana - wczoraj kupilam i sa naprawde niezle :szok: i o polowe tansze! fajnie :-) bo ja tez zawsze penatena uzywalam albo j&j. a wtedy psioczylam na belle, co ich mialam jeszcze z pol paczki i chcialam wykorzystac. i cala zamoklam :angry:

reklama
Aenye no jak nic baba,lekarz od razu bez szukania mi to powiedzial:-)
mysle ze druga nasza kobitka bedzie mila po prostu budowe po tatusiu, ktory jest niczego sobie no i ma duuuza glowe :-)

Helou
Ja dzis totalnie sie relaksazing. Normalnie czyszcze twardy dysk w lepetynie.
Na dworze upal, ja wypralam tapicerke w aucie. Normalnie taki luzik.
Jade zaraz na wyniki z ostatniego egzamu.
Pingwinek to bedziesz miala jak ja, Dita i Kate dwie dziewuszki. Bedzie wesolo;-).
Cosmo jeszcze raz wielkie gratulaje!
Kasu ale masz dobrze z mezem, cieply chlebek....mniam,

Halo halo
A ja dzis dzionek z ciezarowka w postaci chrzestnej Mariki spedzilam. Sliczny ma brzusio...dziewuszka bedzie.
A teraz chalupke musze ogarnac bo syfek zaczal rosnac.

Cosmo sliczny synus. Ja po cochu tez licze na drugie plci meskiej ...ale moze za jakies 5 lat.

Kasu milo ze strony mezusia. Cieply chlebek to ja tylko w Pl jadam hehe.

Nonek no wreszcie relaksik. Zasluzony.

Ja az sie boje pomyslec co bedzie z Pyza po wizycie u dziadkow.

A prawka nadal nie ma.

Hej hej - Nonek polecam Dicortineff do oka/ucha - to są 3 antybiotyki naraz i na wszystkich do tej pory co znam działało (bądź ich dzieci). Ale fajnie że w końcu przesżło :-)

Pingwinek, u mnie też jakiś grubas, ale ja się nie przejmuję. Piotruś miał ważyć 3800 (miesiąc przed porodem wychodziła taka waga), a urodził się 3300. Ogólnie miał dużą głowę i długie nogi i to fałszowało dziwny pomiar.
Teraz też mam długonogi model i też mi wychodzi 2 tyg. rozpędu do przodu ale jakoś na razie się nie przejmuję ;-)

U nas dziś dziadki się pojawiły z Olsztyna - właśnie wysłałam ich na plac zabaw z wnuczkiem, męża do hipermarket i się obijam :-)

A dziś w żłobku gorzej - co prawda od rana mały przynosił mi buty żeby już iść, ale w żłobku się jakoś słabo chciał odkleić od mamy, w końcu pani Beatka go przejęła i poszła mu pokazywać jakieś samochodziki i zrobiłam mu papa. Podobno w kilka minut się uspokoił i już do końca było ok, bawił się z dzieciakami bezstresowo. A jak przysżłam to siedział w piaskownicy i robił baby :happy: nawiązując dialogi z panią anglistką. Przyszłam do niego, pani "bye bye" a Piotruś "baba baba" :-D:-D:-D Normalnie beka. A taki był wymęczony że hej, żeżarł 4 danonki plus 3 megadanonki i padł jak zabity od razu. W przyszłym tyg. już na cały dzień. W środy i pt będzie chodził. Jej, jak się cieszę że się wybiega bez mojego udziału. Trochę spokoju dla mamy ;-);-) :-D:-D:-D

reklama
Do góry