elou kobitki
zycze sobie i wam wszytstkiego najnajnaj:-)
ech niby tu swieto ale moj D. i tak pracuje
za to wczoraj bylo super, bylismy z mlodym w Guliwer Park, super sie bawil, jezdzil autkami, slizgawki, karuzele, ciuchcie, tory przeszkod... wrocilismy wykonczeni od biegania za nim
ale mial frajde
i musze sie pochwalic ze wprowadzilam jakis czas temu rutyne zasypiania bez usypiania, tzn, kolacja,kapiel, przytulanie z tata, mleczko+ bajka na dobranoc, wklaam go do lozeczka, on sieuklada sam,poprawia podusie, mowi mi 'papa aaaaaaaaa' i grzecznie zasypia w ciagu 5 min a mymamy czas nawlasna kolacje/film itp gdzie wczesniej musial sie 20 min wiercic u mnie na kolanach, ciagnal mnie za wlosy, wkladal rece pod bluzke itp zanim usnol mialam ochote strzelic sobie w leb
i generalnie zrobil sie mega grzeczny i super je
[pochwalilamsie i wlasnie wykradl z mydelniczki mydlo i je ugryzl]
Miłka ja juz prawie zapomialam ze jestem fryzjerem stylista
hehe
ale na szczescie wracam do pracy:-)co do produktu na wlosy to bardzo polecam wosk matrixa[do kupienia w salonach fryzjerskich] w takim czerwonym sloiczku. mega wydajny i niedrogi, nie obciaza wlosow i super sie uklada fryz
a i gratuluje prawka [ja zdalam za 6tym razem
]
i fajoskie foto Milaczka w suwaku
Kasia dzieki za info o d3, ja dawalam wczesniej, chyba do tego wrocimy, bo faktycznie niby lato ale smaruje Brunia filtrem 50.
jesli chodzi o tran to nie mam pojecia
Nieistotku moze mu but mlodzieczy przeszedl
mam nadzieje ze juz tak zostanie
Lucky ja cie rowniez buziakuje moj ty hero;-)jak Matylka sie sprawuje?
Sugar zeskanuj fote bo ja dostepu do oliwi nie mam
Plissss
Dita, Kate foty wstawiac! no i zazdroszcze wyjazdu...
Kicia buzka wielka i nie dererwuj sie budowa, bedzie ok
a co u Plumka?