reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA:tak::tak::tak:

Nieistotna to taka promocja z okazji Twego święta;-)
Miłka niech bratowa NATYCHMIAST zmieni lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na dobrego i podda się badaniom ze skierowania!
No i witaj kochana, gratki prawka i awansu męża
Sugar no foty super!!!

W ogóle to witam po weekendzie... było SUPER!!! 29 stopni to było wieczorem o 18, czyli w dzień ze 33 było:tak:
wino PYCHA, ino nie polecam tego z plastikowych butli

No i życzenia wsiem świętującym życzę:-)

zaraz poczytam resztę:tak:

I ja zycze wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta i zaraz do mamusi dzwonie.

Ale pychotke john wczoraj ugotowal. Normalnie w szooku bylam i MAras tez.
A Marika z kicia sie pobawila. Wkaladala jej palce do oka i mowila' oko'

Kate Dita super ze wypoczynek udany. Dita zygaczka to chyba normalne po basenowych zabawach.

Lucky wysylam duzo pozytywnych fluidkow.

Kicia haloo:)

Nieistotna tylko sie cieszyc i nie zapeszac.

A u na sdzies pogoda paskudna...leje od rana. M juz z pracy wrocil bo swieto tu dzis.

kurcze a ja to mam deprechę, że muszę w środę do roboty iść tak się przyzwyczaiłam do siedzenia w domu :-p:zawstydzona/y::sorry2:

laski obciałam kudły i szukam jakiegoś fajnego produktu do stylizacji ale taki co nie skleja włosów i nie powoduję efektu "kasku" na gowie :tak:

Czekajta, aparat muszę poszukać:tak:

Miłka jeśli chodzi o dwunaczyniową pępowinę, to wsio może być OK i tego należy się trzymać:tak:
jednak lekarz, który po takim stwierdzeniu zostawia kobietę bez żadnych informacji to DUPEK, do którego bym już nie poszła:no: i któremu bym zrobiła odpowiednią "reklamę"
ale nie w tym rzecz...
bratowa powinna zrobić wsie potrzebne badania, które wykluczają wady genetyczne i inne /najczęściej problemy z serduszkiem i kiepski wzrost płodu/
im szybciej będzie wiadomo co i jak, tym szybciej będzie można pomóc, zoperować czy rehabilitować
no to tyle powiem Ci na początek i będę czekała na dalsze informacje

kate dzięki gadaliśmy z nią aby się skonsultowała z innym lekarzem no zobaczymy co z tego będzię bo ona to się teraz strasznie boi i nie chce przyjać niczego do wiadomości a w ogóle teście myślą, że ją niepotrzebnie straszymy i takie tam...
Ja wychodzę z założenia, że lepiej dmuchać na zimne niż potem płakać jak już będzie za późno...

reklama
hej kochane :-)

Wam rowniez, wszystkiego naj naj naj!!!!

Nieistotku
, ale masz fajnego syncia! taki mlody, a taki zmysl do prezentow dla mamy!!! :-D

Lucky, podziwiam, podziwiam. ja mam problem, zeby do auchana pojechac z Filipem w ogole, bo drze mordke w wozku sklepowym, albo sciaga wszystko z polek :sorry2: tzn moglabym na 15 min, tyle mniej wiecej mu starcza cierpliwosci, potem trzeba mu wszystko podawac, bawic sie i w ogole.. a w hmach, kappahalach i c-und-ach zwiewa miedzy wieszakami i sie gubi ;-) hehe
a co do chwalenia ciebie, to powiem szczerze, na mnie tez takie slowa dzialaja mega dopingujaco :-D bez slow zachwytu np mojej mamy ;-) hehe to nie chcialoby mi sie nawet w polowie tak sie sprytnie uwijac. fajnie :-)

ja mysle caly czas nad wozeczkiem atol, zobacze na zywca to sie moze zdecyduje ;-) kurcze, bo chyba niepotrzebny mi.. a moze potrzebny..??? nie wiem, nie wiem, nie wiem!!!

a co do chusty, mow, jaka masz? ja kupilam taka:
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.2 (367786131) - Aukcje internetowe Allegro

uzywana, niby w moim rozmiarze, ale jest za mala :-( musze kupic nowa.. albo moze uszyc, bo w sumie krawcowa mam pod nosem dobra i gdyby mnie dobrze zmierzyla byloby najlepiej..

Do góry