reklama
Hello!
Oj wsiem odpowiedzieć to chyba za rtudne, ale:
Sugar cudni Ci Twoi M!:-) Ps chusta jest fantastiko i Mi tez od razu zasypia
Nonek ukochaj Manię i powodzenia - trzymam kciuki:-)
Maja pozdrawiaj mamę i głowa do góry, pocieszenia ile wlezie:-).
Squo oj udanego wypoczynku zyczę, a imię Kaspiana prześwietne! mam tak samo z Luckim, tzn jak pytaja sie go jak masz na imię, a on odpowiada: Lucjanek, to zawsze jest ...jak? i on biedny odpowiada juz głośniej z delikatnym poddenerwowaniem Lucjanek!
Kiciu Zaakceptował na tyle że buzi w łebek nawet daje jak mam ją na rękach, a co maja poprawić na budowie
Miłka mam nadzieje że bratowa za bardzo sie nie przejmuje, bo wiesz co grutn to dobre myślenie i ściskaj ją, a siebie i Milaczka najbardziej:-)
Kasia-Z Demon przecudnie griluje:-)! No bardzo ekstrawertyczne to Twoje dziecie. Ps masz jakieś propozycje imienia dla brata Piotruli?
Kate i Dita troszku zazdroszczę wypoczynku
Kasu super prezent! Całuję Was mocno!
Agaton złota masz swoją Agatkę, śliczna z niej dziweuszka:-).
Nieistotna przyjedź do mnie też powalczyć;-) Jak Fifi?
Aenye całkiem zwyczajnie zakupy robimy. Matylka z fotelikiem do wózka, Domiś siedzi w wózku sklepowym a Lil idzie z nami obok. Robimy je w Auchanie, bo tam wszystko jest i już. Pampersy, srajtasmę i proszki zwozi mi do domu mama (bo gabaryty), aptekę autem z łosiami, a mineralną, soki itp to T kupił zapas zanim wyjechał wiec z garażu zgrzewki do domu noszę Wiec spoko. Juz niedługo przyleci mój wózek wiec bedzie łatwiej
A co do nocek to ostatnia była cuuudna tzn tylko Mi sie budziła 2 razy na karmienie i pieluche. Teraz tak samo muszę korzystać póki śpią.
I jeszcze coś, piszecie że ja to mistrz czy że mnie podziwiacietzn same komplementy, to strasznie miłe i fajnie mnie łechce, i przyznam że zachęca do działania, za co Wam serdecznie i bardzo dziękuje. Nawet nie wiecie jak mi to pomaga Ale tak serio to myśle że kazda z Was gdyby znalazła się na moim miejscu robiłaby też wszystko, by chałupa działała:-);-)
Lecę kochane. Bye.
Oj wsiem odpowiedzieć to chyba za rtudne, ale:
Sugar cudni Ci Twoi M!:-) Ps chusta jest fantastiko i Mi tez od razu zasypia
Nonek ukochaj Manię i powodzenia - trzymam kciuki:-)
Maja pozdrawiaj mamę i głowa do góry, pocieszenia ile wlezie:-).
Squo oj udanego wypoczynku zyczę, a imię Kaspiana prześwietne! mam tak samo z Luckim, tzn jak pytaja sie go jak masz na imię, a on odpowiada: Lucjanek, to zawsze jest ...jak? i on biedny odpowiada juz głośniej z delikatnym poddenerwowaniem Lucjanek!
Kiciu Zaakceptował na tyle że buzi w łebek nawet daje jak mam ją na rękach, a co maja poprawić na budowie
Miłka mam nadzieje że bratowa za bardzo sie nie przejmuje, bo wiesz co grutn to dobre myślenie i ściskaj ją, a siebie i Milaczka najbardziej:-)
Kasia-Z Demon przecudnie griluje:-)! No bardzo ekstrawertyczne to Twoje dziecie. Ps masz jakieś propozycje imienia dla brata Piotruli?
Kate i Dita troszku zazdroszczę wypoczynku
Kasu super prezent! Całuję Was mocno!
Agaton złota masz swoją Agatkę, śliczna z niej dziweuszka:-).
Nieistotna przyjedź do mnie też powalczyć;-) Jak Fifi?
Aenye całkiem zwyczajnie zakupy robimy. Matylka z fotelikiem do wózka, Domiś siedzi w wózku sklepowym a Lil idzie z nami obok. Robimy je w Auchanie, bo tam wszystko jest i już. Pampersy, srajtasmę i proszki zwozi mi do domu mama (bo gabaryty), aptekę autem z łosiami, a mineralną, soki itp to T kupił zapas zanim wyjechał wiec z garażu zgrzewki do domu noszę Wiec spoko. Juz niedługo przyleci mój wózek wiec bedzie łatwiej
A co do nocek to ostatnia była cuuudna tzn tylko Mi sie budziła 2 razy na karmienie i pieluche. Teraz tak samo muszę korzystać póki śpią.
I jeszcze coś, piszecie że ja to mistrz czy że mnie podziwiacietzn same komplementy, to strasznie miłe i fajnie mnie łechce, i przyznam że zachęca do działania, za co Wam serdecznie i bardzo dziękuje. Nawet nie wiecie jak mi to pomaga Ale tak serio to myśle że kazda z Was gdyby znalazła się na moim miejscu robiłaby też wszystko, by chałupa działała:-);-)
Lecę kochane. Bye.
Aenye ciezko stwierdzic ze to kanalik, najpierw przemywac obficie sola, nie zapominajac o nosku i najlepiej to pol fiolki do kazdego noska i wycisnac sol aby sie cisnienie zrobilo.oczywiscie idz do lekarza bo moze zapalenie i w tedy antybiotyk na oba oczka, jak po zakonczeniu antybiotyku wroci to masaz kanalikow (jak bedzie potrzeba to Ci napisze jak) i duuuuzo soli fizjologicznej.Ale mi sie wydaje ze u Maksia za wczesnie na stanowcze stwierdzenie o zapchanym kanaliku. A ta operacja jest bezpolesna bo....pod narkoza. W Polsce dobrzy okulisci nie decyduja sie wczesniej niz w 9 miesiacu bo czesto do tego czasu masaz pomaga. Podobno jest bardzo bolesna,ja az sie poplakalam na sama mysl o narkozie.
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Wlasnie, Mercunia przeciez nasza sie meczyla z kanalikami. Pingwinek oblatana w tych sprawach.
Ja z ostatnim ropieniem malej meczylam sie i meczylam. Nic nie pomagalo, neomycyna nic, gentamycyna nic. Az dorwalam atecortin, raz zapuscilam i sie skonczylo. Az sama sie zdziwilam.
A w ogole to opilam sie Tigera, roznosi mnie, ale notatki leza i czekaja. Kurna.....
Ja z ostatnim ropieniem malej meczylam sie i meczylam. Nic nie pomagalo, neomycyna nic, gentamycyna nic. Az dorwalam atecortin, raz zapuscilam i sie skonczylo. Az sama sie zdziwilam.
A w ogole to opilam sie Tigera, roznosi mnie, ale notatki leza i czekaja. Kurna.....
sugarspunsister
matka polka superstar
lucky ciesze sie ze dobrze doradzilam, ja bylam scepytczna na pocz ale naprawde sprawdza sie rewelacyjnie!
pochwal sie jaka kupilas!
kinga
pingwinek, fota taka sobie ;-), kiedys jak bedziesz to Ci pokaze
kasu ale fajna ta kabura
nieistotna ja tam zawsze wierzylam w tego Twojego malucha
wszystkie ktore tutaj nie wygrubilam ;-)
nie znaczy to ze was olewam tylko taki ze mnie szalaput
calusy dla wszystkich
my chyba uderzymy do toskanii ze znajomymi, mamy tam znajomych ktory posiadaja dom ktory mozna wynajac ( dla mnie to raj na ziemi)
super by bylo
pochwal sie jaka kupilas!
kinga
pingwinek, fota taka sobie ;-), kiedys jak bedziesz to Ci pokaze
kasu ale fajna ta kabura
nieistotna ja tam zawsze wierzylam w tego Twojego malucha
wszystkie ktore tutaj nie wygrubilam ;-)
nie znaczy to ze was olewam tylko taki ze mnie szalaput
calusy dla wszystkich
my chyba uderzymy do toskanii ze znajomymi, mamy tam znajomych ktory posiadaja dom ktory mozna wynajac ( dla mnie to raj na ziemi)
super by bylo
sugar - no ja już pisałam, ze pół Hajduszoboszlo już wie,że spałam z twoimi facetami z olivii;-) Żart oczywiście, ale fajnie jest się pochwalić facetami -przystojniakami naszej bb-mamusi w gazecie I fajna koszulka Iggiego z Lulą:-(
Miłka - jak mnie nie było to jw byłyśmy z kate w Hajduszoboszlo Bywaj częściej bo nudno tu bez ciebie, hehe
aenye - to sie często zdarza. Jak nie przejdzie to do lekarza, kropelki i po sprawie
Kurde, dziewczyny, obie moje młode się porzygaly. Ala raz, Nata już 3 razy i jęczy, pewnie brzuch ją boli, fak
Miłka - jak mnie nie było to jw byłyśmy z kate w Hajduszoboszlo Bywaj częściej bo nudno tu bez ciebie, hehe
aenye - to sie często zdarza. Jak nie przejdzie to do lekarza, kropelki i po sprawie
Kurde, dziewczyny, obie moje młode się porzygaly. Ala raz, Nata już 3 razy i jęczy, pewnie brzuch ją boli, fak
witam
pierwszy raz od niepamietam kedy siedze sobie z kawa pzy kompie bo dziecie jeszcze spi.moje dziecie jest rannym ptaszkiem, nie zebym narzekala na jej spanie bo w dzien spi regularnie minimum 3h.
Dita moze zmiana klimatu czy cos na nie podzialala.
Sugar to trzymaj gazetke, juz od listopada bede na stale w wawie.:-)
pierwszy raz od niepamietam kedy siedze sobie z kawa pzy kompie bo dziecie jeszcze spi.moje dziecie jest rannym ptaszkiem, nie zebym narzekala na jej spanie bo w dzien spi regularnie minimum 3h.
Dita moze zmiana klimatu czy cos na nie podzialala.
Sugar to trzymaj gazetke, juz od listopada bede na stale w wawie.:-)
reklama