kurde, aa moj komp nadal ma jeb.nieta karte dzwiekowa i dvd, co za bzdura, od ponad dwoch miechow wszystko uruchamiam przez menadzera urzadzen. idiotyzm.
a tak bym 'se' posluchala tych kolysanek
kasia_z, pozdrawiam z chorobami w piatek. u nas regularnie piatek lub sobota. dzis tez przepieknie, mlody wczoraj kladl sie spac z temp 38, dzis rano 37,8. katar niby tylko ma, poza tym normalnie biega i wsio z nim ok. ale jutro mial juz do nas do domku wrocic, mialo byc cudnie i ekstra i co!???
wyslalam mame z nim do przychodni, na 15.. sie okaze, mam nadzieje, ze to nic zlego, ale skad niby ta temp.!?
i w ogole cudnie pieknie nr 2, kuzyneczka Fiolka - Amelka bede mowic, bo juz caly czas pisze, a to jedna kuzynka tylko hehe - ma
OSPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak sie ospa przenosi!?
nie bede miec kontaktu z mala, ale D. ma staly kontakt z jej mama, bo pracuja razem - moze sie tak przeniesc na mnie, Fiola lub malutkiego????
jestem przerazona, nie chce zadnej ospy teraz.. normalnie nawet byloby ok, bo szybko by przeszedl i z bani, a tak to co..? z malutenkim bablem..
a u mnie byla dzis polozna i mi sciagnela szwy :-) superfajnie! nic nie bolalo
tylko mnie dupsko boli, prawy posladek, w ta strone cieli, wiec pewnie stad. mam siniaka wielkiego, juz sie zmniejsza, ale byl na jakies 10cm. i jak dlugo siedze to boli. ale moge sobie teraz polezec :-)
aaaaaa i juz mozemy na spaceros smignac :-) oczywiscie sie bardzo ciesze, chociaz nie mam pieprzonych kolek jeszcze zamontowanych, ale mam juz je w domu.. moze jutro pojedziemy na spacerek nad Rewke :-) albo chociaz w niedziele! ciesze sie przestrasznie!!!