reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
my dalej 2w1. moja maja tak sie wycwaniła, że zdejmuje sobie rajstopy i... obgryza paznokcie u stóp bo juz u rąk wszystkie obgryzła :szok: nawet nie mam jej jak obciąć tych u rąk bo sa tak obgryzione, że masakra.

A czy Wasze dzieciaczki podkurczają jeszcze palce od nóg? My mamy z tego powodu wizytę u neurologa w środę, bo pediatra stwierdził, że to nie jest normalne :(
trochę się boję, bo Maja jak była mała musiała być rehabilitowana....

Nonek gratuluje!!!! I zycze by dzis obylo sie bez kaca ;)

Jak moja siostra urodzila Antka Agatka od razu pokochała bardzo!! Raczej nie miala zapedow zeby wykrecac mu lapki czy nozki ;) ale jeszcze do teraz trza uwazac bo czasami niesiawiadomie, ze zbyt duza sila do niego podchodzi, ale to bardzo rzadko, generalnie go przytula, caluje, robi aja ;) czasami go chce podnosic ;) ale niesamowite jak bardzo takie male dziecko moze kochac ;) a ostatnio jak bylysmy z sis na spacerze wlozylysmy Antka do Agatki spacerowki, to ona koniecznie musiala wejsc do gondoli no i weszla i byla bardzo zadowolona ;)

Witam sie kacowo;-).
Moje dziecie nie dalo nam pospac. A impreza byla dobra. Z robolami z budowy na przeciwko. Poziom odpowiedni:-p;-).
Ale bylo mi to potrzebne, tak sie zresetowac na maksa.
Cosmo Maniana tez dosc dlugo podkurczala, ale jej juz przeszlo. nie wiem czy juz sie pytalam, gdzie bedziesz rodzic?
Maniana tez sciaga rajty i spodnie z pupy. Ale na szczescie nie obgryza pozurow.

Nonek, serdeczne gratulacje!!! :-):-):-) Super że jesteś jeszcze zwolniona z egz z części materiału :-):-):-)

U mnie w końcu żłobek odwołany, bo mały wczoraj wieczorem zaczął podejrzanie kaszleć, więc dziś do lekarza zamiast do żłobka niestety. Wszystkie choroby zawsze w pt. ;-) Mały na razie oprócz kaszlu wszystko ok więc może bardzo nie zachoruje. Darek przywlókł z pracy anginę jakąś bo ktoś tam ma i pracuje, jak to prawnik na działalności... Ja pewnie za dwa dni padnę... co też mnie słabo cieszy, bo cały tydzień zdrowa byłam. :dry:

Odebrałam wyniki badań krwi i jupi - wszystko w normie lub na granicy! Po lekach znaczna poprawa. Gorzej że mnie wszystko dalej swędzi hehe. Ale biorę syfo-lek-ohydkę i trochę się poprawia. Dziś np. udało mi się 6 godzin przespać :happy:

Cosmo, u mnie nie podkurcza niczego, ale też jakoś szybko się rozprostował po urodzeniu...

Agaton, a co to jest robienie aja?? :confused:

Hej i ja witam pokawusiowo:-)

Nona GRATULACJE!!! i taka imprezka mnie ominęła, buuu;-)
Cosmo nie martw się rehabilitacją, takie małe dzieci szybko "wracają do normy":tak:
dosć ciekawe to z tym obgryzaniem pazurów

Kasia no bidulko z tymi chorobami, kurujcie się kochani

Lucky dzielna mama!
Patrycja dasz radę, wsio sobie ułozysz

no i oczywiście, jak dzieciaki już śpią, to są najpiekniejsze chwile dnia, hehe:-D

nonek z racji tego, że potwornie boję się Wrocławskich szpitali i w ogóle nie ma teraz w nich miejsca na porodówkach (odsyłają do Trzebnicy, Środy Śląskiej itp) to przyjechałam do mamy do Sosnowca i tu będę rodzić. Zresztą tutaj mam swoją położną, Maja też się tu rodziła więc na swój sposób jestem spokojniejsza...
Powiedz mi w jakiej części Wro mieszkasz?

reklama
Do góry