reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

oooo czarna gartulacje:-D

ja tez mega padnieta jestem, Helena chyba juz w ogole w dzien spac nie bedzie i mnie to wykonczy:baffled:

a T mial dzis pierwszy lot samolotem, super:-)

spadam, nie mam sily nawet za bardzo czytac co u was

reklama
czarna gratuluje
tylko, żebyś nie miała tak jak ja... cały czas lekarz twierdził, że dziewuszka (moje marzenie) pokazywał zdjęcia pipusi że niby już się nic z tego nie wykluje a miesiąc temu mi jajeczka wydrukował... dla mnie to był szok, ale już ochłonęłam :tak:

hej babeczki
aenye super sie czyta twoje posty:-)
kicia a ile po takim zabiegu nie mozna pracowac?

a ja z moim mezem bylismy bardzo chorzy, 2 dni wymiotow mdlosci itp:baffled:
nie pamietam kiedy tak zle sie czulam...
jakims cudem bruniowi nic nie bylo:blink:
ale juz ok:tak:
a w niedziele brunio idzie naimpreze urodzinowa do kolezanki z przedszkola:-D

hej! witam z ranka
Wczoraj sobie z dziewczynami podrinkowałysmi i zaczepiłysmy policjantów haha beka:-D fajnie było.
Zauważyłam że Filipkowi znowu przebił sie kolejny zabek!
Dzisiaj siedzimy w domu i juz nic nie robie oprócz ogarnięcia bałaganu:-p

kasu to bruno juz do przedszkola chodzi???
aenye ja tez lubie czytac twoje posty heh:-)
czarna gratulacje!!

hejo, kurcze, nie mam czasu w ciągu dnia zaglądać a w domu nadal mam neta zmulonego tak,że jedynie gg chodzi, fak, szlag mnie trafia.

heh

Ditka cikro mi bardzo z powodu netu, oby sie poprawiło!

Filip opił mi sie tak soku z marchewki że szok, zładował się strasznie. Musiałm tyłek pod zlewem myć heheh :-D Tak lubi soczki...

hej hej

ja znowu wczoraj zasnelam przy karmieniu mlodego po kapieli - o 22 i pobudka dzis o 9.43 :sorry2:
trzeci dzien juz tak mam ;-)
sie wyspie jak ta lala przy tym dziecku :-D

mlody bejbuś budzi sie w nocy o: 2.30, 6.30, 8 - wystarczy mu dac cycka i czasem zrobi jeszcze kupke, a czasem nie i o 9.40 na jakies pol godzinki do godzinki odmula i znowu zaczyna spac :-D

ale wczoraj wieczorem mlodego cos bolal brzuszek, chyba po brzoskwiniach.. albo po truskawkowym koktajlu, tylko ze koktajl juz raz pilam i nic mu nie bylo. troszke postekal, nie mogl zasnac, ale w koncu sie zwalil dwa razy i pozamiatane :-)

ogolnie ANIOL - odpukac :-) i placz slysze tylko w kapieli, bo ma cos po bracie i wyje niemilosiernie, az w szoku jestem, dopoki go nie ubiore (co troche trwa, bo ten sie wije jak pijawka, a ja musze go porzadnie nawilzyc, bo skora zlazi mu platami normalnie, taki suchotnik, bidulek..)

kurcze, a Fiolek niby przeziebiony tylko, ale z okazji, ze dzis mocno kaszle ponoc i rozpuszcza zaraze, to dopiero jutro go wezmiemy.. wczoraj bylam z nim za to na spacerku, jest pogodny i kochany jak zawsze, w ogole nie widac, zeby mu bylo cos zle beze mnie, wiec mam mniejsze wyrzuty sumienia :-)

pipka po szwach jak nowonarodzona ;-) znaczy sie nie o wygladzie mowie ;-) hehe.

milego dnia!

DITA!!!
Zapomnialam!!!!!!!! pogratulowac nowej pracy :-) widzisz, lalka, jak sie chce to sie da :-) a ze ty zaje.bista jestes, to i w koncu i ciebie znalazla zaje.bista praca :-D trzymam mocno kciuki! blue eyes i piekny dekolt ;-) zapewnia ci murowany sukces wsrod klientow i nie bedziesz sie mogla opedzic, hehe :-) i we wrzesniu szef bedzie cie blagal, bys zostala :-D tak bedzie, zaklinam :-)

buziaki!

reklama
jejku jak ja sie ciesze że moj Filip umie juz smarkać do chusteczki! katar już nie jat az takim problemem.. Chociaż uuu dawno nam ziutek nie chorował za co dziekuje Bogu!:tak:

Do góry