kamila no właśnie kiedyś miałam tu napisać że ty też 2w1 bo gdzieś na innym wątku BB cię widziałam ale zapomniałam ......ostatnio Ditka Cię wspominała
maja odpocznij też za mnie;-)
czarna jak napisałaś że po mieście jeździłaś i że wszyscy cali, to mi się Ranczo przypomniało jak wójtowa robi prawo jazdy
.......no to co dzisiaj upolowałaś
...a tak ogólnie dobrze że przypadek sprawił że robisz ten kurs
ja od początku obstawiam chłopaka... pisz jak po badaniu
Cosmo jak by co to daj znać a tak dokładnie to na kiedy terminek obstawiasz???
sara u nas ostatnio 4,30 też na topie tyle tylko że włazi nam do łóżka i łazi po nas turla się itp itd aż wkońcu usypia jeszcze na 30 min gdzieś w nogach, potem mleko i jeszcze z godzinkę daje pospać
ja odebrałam też swoje badania.... i płuca i serce bez zmian ufff, ale morfologia coś tam nie teges , leukocyty i granulocyty troszkę podwyższone ,ale to może przez tą anginę ropną niedoleczoną, bo przestałam brać antybiotyk... no nie wiem za jakiś czas powtórzę, no i chyba sie zapiszę na USG jamy brzusznej... jak mnie nie przestanie pobolewać to nadbrzusze.......a może to nerwobóle, najchętniej bym poszła na gasroskopię ale ta moja lekarz mi nie da skierowania wywnioskowałam po jej rozumowaniu.......jak bym się skręcała z bólu to inna sprawa a tak to
......i a na dodatni helicobacter powiedziała że nie robi na niej wrażenia bo prawie wszyscy ją mają.....
a ja to jestem szybka w tych sprawach nie lubię czekać wolę sama prywatnie zrobić badania i wiedzieć na czym stoję, a nie tak czekać
, ale gastro prywatnie to chyba fortunę kosztuje więc nic z tego