reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Maja wypoczywaj i ucaluj rodzinke

aenye super ze u ciebie super!
bardzo sie ciesze!!!
wszystko sie pouklada powolutku, dzidzia grzeczna, Filipe po katarku wroci i jak juz sie nacieszy dziadzia to daj spokoj z zabieraniem mu rzeczy :)
Ciesze sie ze u Was juz rodzina w komplecie po tej stronie brzuszka

Czarna to czekamy na relacje z usg

reklama
czarna teraz to synek by się przydał, co?
ja dzis zrobiłam ostatnie porządki w szafie przed porodem żeby zrobić troszkę miejsca Michałkowi i stwierdziłam, ze Maja miała zdecydowanie za dużo ciuchów niektóre nawet przeoczyłam i już za małe...
Teraz jeszcze tylko sandałki kupić i do zimy z kupowaniem dla młodej mam spokój :tak:

Cosmolady Ty jeszcze 2w1 :happy:
trzymamy teraz za Ciebie mocno kciuki
i niech niespodziankowy synek urodzi sie szybko i malobolesnie :)

Aenye super ze się dobrze juz czujesz i cudnie ze Filip zauroczony Maksiem. Domis z siłą imadła w rękach chciałby powykręcać Mi nogi, no i też smoczka jej zabiera, mimo ze sam nie uzywa takowego juz bardzo długo :rofl2: No i cudnie ze połog taki dobry. U mnie też git było. No i zazdroszczę możnosci jedzenia wsiego. Ja już wielu rzeczy nie mogę bo Mi sie pręży, np bananów, cebuli, papryki, selera, pora, ogórka. Generanie jalowa dieta bezwzdymająca. Corn flakes rulez:happy: Wzruszac się też wzruszałam przez wszystko i jeszcze miałam potworny dół psychiczny z pesymizmem na czele, ale juz jest słonecznie at all;-):-) Będzie dobrze i u Ciebie. Do zobaczyska:-)

Sugar ja mam identycznie jak jestem u mamy, tzn ona przejmuje chłopaków do południa a ja po i jest giiiiiiit:-) Ale czuje że już mamy z chłopakami jakiś system i to działa. Mała śpi sama, więc jest ok. Wieczorem tylko wielka bieganina i trochę brak spokoju przy kąpaniu łosiów, ale generalnie spokój i cisza (co najbardziej lubię):-)

Kasiu daj znać jak w złobku było:-)
Maja:-D
Nonek ja też trzymam kciuki i dzięki za podtrzymywanie na duchu. Uściskaj Manię:-)
Nieistotna dzień dobry bardzo:-)
Cosmolady, ja wiele rzeczy po Lilu dopiero teraz odkryłam a już za małe na Domisia:-) Końcówka ciąży a Ty jeszcze taka chętna do robienia czegokolwiek. Trzmam kciuki za łatwy, bezbolesny i szybki poród:happy:

kamila, kulka BUZIASY!!!!!!!!
Lucky Ty wiesz, że ja was love i wogóle BUZI BUZI:tak:
cosmo kurde kobieto ja bym kożystała z ostatnich podrygów spokoju;-)
Pati opis porodu rewelacja aż wszystko we mnie odżyło:sorry2:
nona o której te wyniki bo mi już paluchy sinieją:-p
maja grzej się kochana:tak:

idę smarzyć mielone, co je pierwszy raz w życiu robie:rofl2:

Lucku super ze u ciebie dobrze :tak:
Patrycja a tobie tylko pozazdroscic diety :tak: ja to nic nie mogłam :rofl2: a moze bardziej bałam sie próbowac zeby młodemu nic nie było :-D
U mnie wsi ok czas leci szybko juz półmetek :-) zaraz zmykamy do gina obadac co i jak poskarzyc sie ze zylak wyszedł :-:)-( i ze boli moze da cos na to no i na usg sie umowimu pewnie na poniedziałek i licze ze zobacze płec :-)
Filip bardzo przytulanski sie zrobił i nie dobry dla mnie z tatusiem to anoiłek a jak jest ze mna to potwór
A no i chyba za miesiac juz nie bede pracowac i dzieki temu bede miała duzoooo czasu na bb ;-) no i czas dla rodzinki :-)
Prosze mi tu strescic co sie dzieje bo ja nie wiem :-)

kamila no właśnie kiedyś miałam tu napisać że ty też 2w1 bo gdzieś na innym wątku BB cię widziałam ale zapomniałam ......ostatnio Ditka Cię wspominała :tak:

maja odpocznij też za mnie;-)

czarna jak napisałaś że po mieście jeździłaś i że wszyscy cali, to mi się Ranczo przypomniało jak wójtowa robi prawo jazdy:-D.......no to co dzisiaj upolowałaś:-D...a tak ogólnie dobrze że przypadek sprawił że robisz ten kurs:tak:
ja od początku obstawiam chłopaka... pisz jak po badaniu:tak:

Cosmo jak by co to daj znać a tak dokładnie to na kiedy terminek obstawiasz???

sara u nas ostatnio 4,30 też na topie tyle tylko że włazi nam do łóżka i łazi po nas turla się itp itd aż wkońcu usypia jeszcze na 30 min gdzieś w nogach, potem mleko i jeszcze z godzinkę daje pospać:sorry2:

ja odebrałam też swoje badania.... i płuca i serce bez zmian ufff, ale morfologia coś tam nie teges , leukocyty i granulocyty troszkę podwyższone ,ale to może przez tą anginę ropną niedoleczoną, bo przestałam brać antybiotyk... no nie wiem za jakiś czas powtórzę, no i chyba sie zapiszę na USG jamy brzusznej... jak mnie nie przestanie pobolewać to nadbrzusze.......a może to nerwobóle, najchętniej bym poszła na gasroskopię ale ta moja lekarz mi nie da skierowania wywnioskowałam po jej rozumowaniu.......jak bym się skręcała z bólu to inna sprawa a tak to :no:......i a na dodatni helicobacter powiedziała że nie robi na niej wrażenia bo prawie wszyscy ją mają.....
a ja to jestem szybka w tych sprawach nie lubię czekać wolę sama prywatnie zrobić badania i wiedzieć na czym stoję, a nie tak czekać :angry:, ale gastro prywatnie to chyba fortunę kosztuje więc nic z tego:baffled:

reklama
Sara kotlety praktycznie krótko się smaży a potem do garnka i przykryć pokrywką i same dochodzą - no ja tak przynajmiej robię;-)

Lucky i jesteś z nami... podziwiam Cię nadal;-)

Do góry