reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
wybujalam sie wiem, ze przesadzilam z tymi kilogramami hehe
ale brzuch mam (od 1,5 tyg) to i tak sukces
kciuki sie przydadza... mam wieksze rozwarcie niz aenye po oksy ;-)

Roniak - będize dobrze:tak::tak::tak:
kurcze, faktycznie, mały Filip, przynajmniej na zdjęciu:-D Już wstawiam:tak:

Najpierw wielkie gratulacje Patrycja!!! Własnie doczytałam i strasznie sie ciesze że Maxik zdrowy i tak piękny:happy: Dzielnaś kobieto!!! Gratuluję:-):-):-)

Lucky ja tez Cie podziwiam. Sama z trojka..ale napewno jakos sie zgracie tylko potrzeba troszke czasu.
Majeczko potrzeba, potrzeba:tak:, ale juz myśle że nawet jakoś zaczyna iść:-):rofl2: Mam fajne dzieciaki. W takich sytuacjach widać jak ważne jest poświęcanie kazdemu dziecku czasu tylko dla niego:-)

Biedna Lucky ;-):-)
Kasieńko dasz radę:tak:. Jak ja dałam Ty też dasz;-):-)

Max prześliczny, cudny i maleńki a tak poważna mina. Będzie myślicielem:-) Aenye on jest do Ciebie podobny, widze w Nim Ciebie:happy:

Maksik uroczy:happy:
Roni ja tez trzymam za ciebie kciukaski! a co do kg to nie przesadzaj ;-) dobrze jest!

Musze sie wam pochwalić bo jestem szczesliwa!
kupujemy samochód we wtorek!! jupi:-)
mąż jedzie do Łodzi odebrać peugeota 406 :happy:

Hej juz nawet zaplanowalismy wyjazd do Gdańska w weekend z synem:-) jakies zoo, basen heh własnym autkiem... ah

maly piekny, jejku jaki takie dopiero co narodzone malenstwa mnie rozczulaja...
a moje ukochane dwa juz takie duze :-D
gratuluje patrycja

lucky jestes tu na grudniowkach pierwsza bohaterka, goni Cie czarna ;-)

kinga gratuluje fury, oj dobrze miec czym pupe wozic :tak:

Szczere z serca gartulacje!!!
Jak na moje oko to czysta Pati, ale to sie moze zmienic milion razy :) a jako on wielki wow

Roni kciuki trzymam mocno..

reklama
Do góry