reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Pati, no ja też wchodzę i się podniecam...
a ty nadal 2w1:-p
ale widzę, że hormony buzują, że hohoho
wiesz, że my tu, razem z tobą...
i w ogóle:tak:
trzymaj się kochana:-)

Lucky no bidulko ty nasza....
wysyłasz Lila do przedszkola? będzie ci łatwiej wówczas

reklama
dobra, laski, ide sie dżemnac. trzymajcie kciuki, zeby sie dzialo, bo juz chce :-p

i oszczedzilabym 130zl na ginie, bo mam planowana wizyte na jutro :-D

hehe :rofl2:

kissam

Lucky, buziaki. daz rade. a Lil na pewno ci teraz pomaga, co? w koncu juz duzy chlopczyk z niego. ale tez pewnie na twoim i swoim miejscu pomyslalabym o przedszkolu :-) fajnie jest :-) ja uwielbialam ;-)

PS nie pochwalilam sie! :-D mlody zostal oficjalnie przyjety do zlobka u nas :-D wiedzialam, ze tak bedzie, no ale ciesze sie i tak :-D takze od wrzesnia mam zaczka zlobaczka ;-) (no bo jeszcze nie przedszkolaczka, hehe)

śpij, śpij:tak:
wyśpij się last time;-)

Na pewno Lil pomaga, bo to duuuuży chłopiec już

Też kissam i idę spać
buzia:-D

aenye fajnie z tym zlobkiem
w waw to jakas apokalipsa z panstwowymi zlobkami etc

lucky usprawnisz usprawnisz i sama zobaczysz jaka jestes uporzadkowana!
a lila do przedszkola dawaj i juz

witam

no to zajebiscie, bo teraz w nocy turlaja sie do nas obie i spimy we czworke:baffled:

jestem cala polamana:dry:

juz powiedzialam Hance ze bede spala u niej:-p

No to jestem na posterunku:-p:-D

Aeyne a ta wizyta to na która???? Ale myśle ze chyba jednak jej już nie bedzie:rofl2:

A ja mam dziś wkońcu I jazde!!!!! dopiero plac manewrowy ale i tak sie cykam bo ostatni raz za kułkiem siedziałam 3 lata temu przez chwilunie w lesie:-p

Atol ojjjj wspólczuje aż jestem ciekawa ja to u mnie bedzie z Laura jak ja wyprowadzimy do Niki pokoju:sorry2:

witam z rana:happy:
no to czekamy na wiadomości, pewnie aenye się dzisiaj nie rozdwoi:no:;-)
Lucky dasz radę... i tak Cię podziwiam, ja z organizacji czasu jestem do d....., muszę się nieźle sprężyć, a mąż musi mi non stop przypomninac która godź żeby planowo gdzieś wyjść albo dotrzeć na umówione spotkanko:baffled:, a to dlatego że jak coś robię to bym chciała na tip top a niestety czasu brak:-p

atol u mnie też od 3 nocek wpycha się do nas na śpiocha .....wychodzi ze swojego włazi do naszego łóżka przytula się i śpi dalej:szok:, owszem wcześniej też tak robiła ale ok 5 rano a teraz to 2-3 w nocy:sorry2::dry:
ale u mnie 1 a u was dwie jak się rozłożą:-:)szok:

A no własnie Lucky ja ci szczerze współczuje i wierze że ci trudno. I mam nadzieje ze już niedługo uporządkujesz sobie tak harmonogram dnai ze bedziesz miała czas na wszystko. Trzymam kciuki buziaki dla rycerzy i kólewny;-)

reklama
Atol, ja już się boję co bedzie z moim :-D

Aenye, Sugar - w Gda też makabra z państwowymi żłobkami, ale na jesieni dużo dzieci choruje i wtedy często tworzą się wolne miejsca, bo ludzie zabierają.
My na razie planujemy do prywatnego, chcemy się zgrać z sąsiadami i ich córą, to będzie jedno wożonko na dwójkę bachorsów. I chorować też razem będą jakby co. No i żłobek sprawdzony, brat tam Lilu posyła. I w sumie fajnie byłoby jakby już był zażłobkowany jak się drugie urodzi bobo, bo dużo łatwiej byłoby organizacyjnie...

Lucky - trzymaj sie i nie daj gromadzie :-) Jeszcze tydzień, dwa i się zgracie wszyscy :-)

Do góry