reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no Pati szykuj się, kochana:tak:
ja tam się już podniecam w każdym razie, hehe
mam nadzieję, że nie jałowo
BUZIA:-)
idę spac, bo jutro wstaję o 6:30:baffled:

reklama
uff , kurna, nie miałam wczoraj neta, fak, mam nadzieję ze dziś będzie jeśli z ranka jest.

kasie - witajcie po weekendzie:tak:
nieistotna - heh, ja właśnie tak ostatnio myslałam że nie mam koleżanek.... albo ja jestem nienormalna albo nie ma normalnych bab.... dzwoń śmiało jakby co. a najlepiej to zamieszkaj ciut bliżej;-)
aenye - jak już wszystko przygotowane to idź już idź bo nie mogę się doczekac;-)
sugar, nonek - fajna chatka. Ale ja juz o chatce nie marzę. MAm serdecznie po uszy swojej;-)

Co do obcięć włosów - wczoraj byłyśmy u fryzjera z Natką, bo jej pomysłowa starsza siostra nic nikomu nie mówiąc obcięła jej grzywkę.:dry: Wiec byłyśmy wyrównać. Młoda ma cały szczyt obciachany na króciutko, ma zostawione tylko swoje loki z tyłu.
Jak mamę kocham, przypomina mi naszą Ilonę-nonka.;-):laugh2:

Ja witam się już dzisiaj z pracy:-(, tak mi dobrze było w domku mimo że chorobowo ale fajnie
Ja nadal jeszcze czuję się chora chrypka mnie jeszcze trzyma antybiotyki biorę no bo co....zaczęłam to i muszę wybrać:crazy:
Alicja ok a ten kaszel mnie ciągle złości idę dzisiaj kupić inhalator i mam nadzieję że pomoże:happy:

a teraz muszę nadrobić zaległości widzę ze wszyscy wrócili cali i zdrowi to się ciesze:tak:

...a widziałam linka z dworkiem fajny fakt ale tani to on może i jest ale nie dla mnie:dry:nawet przy kupnie przez kredyt
1120 000 /30 lat = 37333,33 zł rocznie/12 mc=3111.11zł miesięcznie plus odsetki:szok: no cóż :no:

lecę czytać.....

hejka!
witamy sie Plumkiem po weekendzie!
bylo milo tylko pogoda kiepska!!
pozrawiam

Pati koniecznie daj komus znac jak zaczniesz sie zbierac na porodowke :)

hehe, jak zaczne sie zbierac to dam ;-)

poki co cisza :-) sie chyba sama podniecilam bardziej. ale fakt, ze pol nocy strasznie kiepsko spalam, skurcz za skurczem (ale takie nie na @, tylko mega mega twardnienie brzucha z uczuciem wpychania sie nie powiem gdzie glowki mlodego). i jakies prady mnie przechodzily, od podbrzusza w dol nog. dziwne. ale nic z tego nie wyjszlo ;-)

dzisiaj mam zamiar szafeczke na kosmetyki uszykowac :-)

aaaa! nie pochwalilam gnoma :-D spalismy dzis do 9.30!!! ostatni tydzien/dwa, juz nie pamietam, pobudka miedzy 6.30-7. jesu. LUKSUS!!!

reklama
hej, przestańcie z tym tempem, bo nie nadrobię:-p:laugh2:
Kurcze, ciągle mi net szwankuje, juz mam dość, zmienię chyba dostawcę, ale mam wybór albo to co mam albo tepsa:baffled::baffled:
Nie wiem co lepsze:baffled:

Kurcze, muszę zrobić zdjęcie z obciachaną Natką bo naprawdę co na nią spojrzę to mi przypomina nonka naszego:rofl2:

Do góry