reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dobry wieczór:-p
Z góry sorka za moje zaniedbanie i zaznaczam nie mam nic na usprawiedliwienie jakos tak wyszło brak weny w pisaniu :zawstydzona/y:ale starałam sie czytać nabierzaco:-p.
U nas wsio OK dużo czasu spedzamy na swierzym powietrzu;-) co malutka uwielbia:tak:. Ja mimo iż jem raczej mało rosne w oczach:szok: i to mnie przeraża bo jak tak dalej pójdzie to sama nie wiem jak to sie skończy (pomijajac poród:-p) W czwarek zaczynam wkońcu JAZDE!!!!
To tyle o nas buziam i do juterka

Dita buzka

Aenye nie moge sie doczekac Maksia :) juz teraz zaczynam trzymac kciuki za lekki porod :)

Czarna a mialam pytac jak tam brzunio? zero dolegliwosci?

Cosmo moj nie obgryza, jak mu sie zadrze to dziubie paluszkiem, jak obetne to i tak do konca dnia dziubie zdziwiony :)

Nieistotna brzusio to juz powoli brzuchol:szok: no nic trzecia ciąża to nieprzelewki:-D (na moim przykładzie:-p)

Cosmo moja tez nie obgryza ale dobrze zakupic w aptece lakier "gorzki paluszek" podobno super działa;-)

Czarna, witaj po nieobecności :-) Co ty gadasz, brzuszek masz mikrusi :tak: A u mnie dwa miechy temu był większy i się jakoś zagubił.
Chciałam zameldować, że chyba będę żyć, bo jakoś mi się nowe dziecko zaczęło od wczoraj w końcu lepiej ruszać. Wcześniej tak od niechcenia. No ale pewnie przez te rzyganka miało mało jedzenia. Teraz nadrabia i ciągle fika :-)

Cosmolady - u mne nie obgryza.:happy:

Witam druga. Moje dziecie niedało mi dziś pospać (ale tak juz jest od jakiegoś czasu:baffled:) Ale nie ma tego złego bynajmniej wkońcu wszyje kliny w spodnie bo tak głupio latać z rozpiętymi guzikami:-p

Kasia_z to chyba taki mały na fotce wylazł i w sumie było z rana:rofl2:. Z Laura taki miałam w 6m:zawstydzona/y::-D

moje dziecię widziało jak tatuś paznokcie obgryzał załapała i teraz cały dzień spędza z paluszkiem w buzi. Nie mam jej co obcinać bo wszystko wyjedzone... do niedawna miala faze dlubania w nosie ale zamieniła to na obgryzanie paznokci

hehe, dziwnie mi...

poczekamy, zobaczymy, ale wylewaja sie ze mnie hektolitry sluzu, od wczoraj boli mnie brzuch i krzyz, i w ogole mam taki jakis rzewny nastroj.. mam wrazenie, ze juz niedlugo go przytule :-D

hehe..

znowu sroda ;-) Fiolka tez rodzilam w srode (choc urodzil sie o 00:50 w czwartek :baffled:)

aenye - ech, bo na spacer nie pójde, będę filowac, a miałam plana iść na długi długi nad nasz zalew;-)

cosmolady - spróbuj smarowac preparatem od obgryzania z apteki. Albo po prostu obcinaj na króciutko tak,żeby nie miała co obgryzać Kurcze, cosmo, ty też jeszcze chwilunia i się rozdypiesz :-)

reklama
I ja się witam z "rana":-)

Pati trzymam kciukasy moooooooccccno!!!
dawj znaki jakieś nam:-D
Buzia

idę w plener z glonikiem:tak:
Do wieczorka

Do góry