reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
sugar pyknelam sobie od zlodziei Loreala i jestem bardzo zadowolona
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Prosze, blagam nie mowcie mi o mikrodermabrazji domowej!!!!!! Taki zabieg robi sie tylko i wylacznie w gabinecie przy odpowiedniej aparaturze. Jest mikro np. korundowa lub diamentowa. Moge zaraz jakis wyklad na ten temat pierdyknac jak ktoras zainteresowana. A kosmetyki do mikrodermabrazji w domu to pic na wode fotomontaz.
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Nona luzik hehe to tylko taka "marketingowa" nazwa pellingu
wiem czy on rozni sie od prawdziwej mikrodermabrazji
wiem czy on rozni sie od prawdziwej mikrodermabrazji
sugarspunsister
matka polka superstar
moze ktos w nim kogos siekiera zaciukal
a tak serioza mamy przyjaciela ktory nas namawia zebysmy sie wprowadzili do jego domu pod waw ktory ma ale w nim nie mieszka hehe
konczy wlasnie remont i nie chce zeby dom stal pusty sam
ale w tym domu podobno ktos kiedys wlasnie kogos siekiera zaciukal ( nim go kupil of kors) i ja mam paranoje
nonek spoko loko to niech bedzie taka wieksza maseczka ;-)
ja wlasnie wrocilam z biegania z psami, ide sie kapnac i obejrze jakis film
a tak serioza mamy przyjaciela ktory nas namawia zebysmy sie wprowadzili do jego domu pod waw ktory ma ale w nim nie mieszka hehe
konczy wlasnie remont i nie chce zeby dom stal pusty sam
ale w tym domu podobno ktos kiedys wlasnie kogos siekiera zaciukal ( nim go kupil of kors) i ja mam paranoje
nonek spoko loko to niech bedzie taka wieksza maseczka ;-)
ja wlasnie wrocilam z biegania z psami, ide sie kapnac i obejrze jakis film
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja jutro poczytam, napisze tylko, ze was kocham mocno
i mam jakies dziwne bole, w sumie mega dziwne i nie znam takich, wiec nie wiem, do czego to prowadzi ;-) ale mlody chyba laduje sie w kanal (tylko bez podniet, tak moze byc ze dwa tygsy jeszcze ). ja w kazdym razie co chwile jestem na kucaka lub na pieska przy ziemi i sie bujam, bo inaczej boli ;-)
no nic, zmykam, jak cos napisze :-)
buziam i ide spac!
aha, mlody lepiej, zjadl dwa sloiki owocow, nic innego nie wejszlo.
i mam jakies dziwne bole, w sumie mega dziwne i nie znam takich, wiec nie wiem, do czego to prowadzi ;-) ale mlody chyba laduje sie w kanal (tylko bez podniet, tak moze byc ze dwa tygsy jeszcze ). ja w kazdym razie co chwile jestem na kucaka lub na pieska przy ziemi i sie bujam, bo inaczej boli ;-)
no nic, zmykam, jak cos napisze :-)
buziam i ide spac!
aha, mlody lepiej, zjadl dwa sloiki owocow, nic innego nie wejszlo.