reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja mialam ogladac ju ken dens i zadzwonila kumpela...przed chwila skonczylam gadac.

A teraz zasiadlam z browarkiem i odpoczywam...chyba zaraz spac ide.

Witam się:-)

Dziewczyny u mnie pełnia szczęścia!!! Tomek zostaje ze mną do soboty!!! Huraaaaaa!!!!

Dlatego nie pisze nic więcej i rozkoszuję sie jego obecnością!!!

Papatki.

Aenye nie rodzisz, hę;-):-D
Kasu, Agutko zdrówka dla maleńkich.

Moja Mi mhmmmmmm zakochałam sie na maxa!!! Boziu ja mam córcię:happy::-p Uwielbiam ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucky a nie mówiłam, że córci Ci trzeba;-)
cieszę się kochana, że masz T. choć troszke dłużej:sorry2:
buzi dla Was!!!

idę spać
wreszcie skończyłam pranie:baffled:

czesc!!
u mnie jeszcze chłopaki spią..
ja czekam ze niadaniem :happy:
milego dnia zycze

luckymama cudowne uczucie mniec teraz córeczkę co? az mi sie zachciało:-p
buziaki

hej laski
dzieki za zyczonka zdrowka, niestety nic sienie poprawia
Mlody ciagle ma temp., w nocy znow 39:angry:
paracetamol nic nie dziala, ibuprofen owszem ale moge dawac tylko 3 razy w ciagu doby i to za malo
Brunio rzezi przy oddychaniu jakby byl glutem zapchany ale z noska nic nie leci
a rano znow kupka biegunkowa:crazy:
na domiar zlego ja tez chora, kaszel mam taki jakbym chciala pluca wypluc,gardlo boli jak cholewa
tak ze tak jak agutce szykuje mi sie zajefajny weekend:baffled:

Lucky super ze T zostaje dluzej!
Sara wspolczuje prania[to samo mialam na wakacjach bo wzielam jedne jeansy- no wkoncu jedziemy na costa del sol, nie? no i jak lalo przez 3 dni-z przerwami ale jednak musialam dokupic sobie jeansy no i prania mialam mnostwo:dry:]

dziewczyny czy ktoras z was oddala juz dziecko do zlobka/opiekunki ???

kasu, ja daje od wrzesnia :-) a chorobska wspolczuje.. kurcze, objawy to on ma takie jak moj Fiolek.. dopiero zastrzyki pomogly :crazy: wcale nie byl to rota, jak mowili na poczatku, tylko dziwne zapalenie oskrzeli jakies.. ponoc bardzo popularny wirus ostatnio :-/ Roniowy Jasio tez to mial :-/ takze ja bym uwazala i jakby co jutro wlaczyla jakies silniejsze cholerstwo, moze antybiotyk czy cos.. no nie wiem, w sumie niby anty nie pomagaja na wirusy, ale u nas te zastrzyki odmienily mi dziecko :blink:

lucky
, jejku, ale fajnie, ze ci tak fajnie :tak: i ze T ci pomoze jeszcze troszke.. a potem jaki plan? tesciowa bedzie przychodzic czy mama? czy jak?
i faktycznie, corcia, hehe ;-) marzenie scietej glowy, heheheheh :-D :-D :-D
na razie zostala wyeliminowana w moich planach na jakies 5-10 lat :-D mam juz dosc brzuchow na razie :rofl2:

aha, no i nie rodze, co to, to nie ja ;-) dzis jeszcze do zoo, na zakupy do galerii po takie tam, potem do auchana po adidaski dla niunia, potem obiad u mamy, jutro imprezka u nas, w sobote imprezka u babci i cioci, a potem u mnie babska nocka moze ;-) takze nie, dziekuje :-D

O biedny Brunek:-(Kasu i Tobie zdrówka życze!! Ja też od września mam plana oddać Małego do żłobka

Lucky buzi buzi

Pati no nie no to absolutnie urodzić nie możesz:-p

A ja uwaga uwaga: dopiero wstałam z łóżka a Mapet jeszcze śpi!!!!
pierwszy raz odkąd jest na świecie moje Bejbi tak sobie pospaliśmy!!!

reklama
aeyne, sara dzieki
na razie ibuprofen dziala, Brunio wylada jak dziecko wojny do tego sie slini potfornie:baffled:
Ja wlasnie szukam przedszkola dla Brunia[tu zlobek i przedszkole sa razem] tylko teraz choroba nas powstrzymuje od chdzenia i ogladania:dry:
chcialabym wrocic do pracy na pol etatu na razie, pozniej na caly:tak:

Do góry