reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie wspomne o opiece lekarskiej we francji.. tam to jest dopiero sredniowiecze :nerd: chyba ze ja mialam wyjatkowego pecha :sorry2:

kasu
, nie doczytalam, wspolczuje bardzo tobie i Bruniowi :-(

moj gnom sie wlasnie obudzil, po 2,5h drzemeczki :-D fajnie! ale wolalabym, zeby w nocy godzinke dluzej pospal niz zwykle, heh ;-)

jesu, wlasnie urzadza mi awanture, ze zamknelam garderobe bez jego zgody. co za maly szogun, no ;-) (on po prostu uwielbia odkurzacz i wg niego powinien on caly dzien chodzic :baffled:)

macie rację paskudne wirusy.......tzn Bruncio dołącza do mojej Aleńki:-(, będziemy się kurować może choć ostatni dzień majówki zaliczymy na powietrzu, na dzień dzisiejszy oczko nie ropieje tylko łzawi mam nadzieję że jutro będzie ok, i zostanie nam do zlikwidowania kaszel:-(

nonku jak trafisz na jakąś babę..... to idż za jakiś czas będzie druga zmiana i może trafi się miła babeczka:tak:

maja fajnie trafić na kogoś miłego w "Służbie zdrowia"....... a u was to jak się mówi też służba zdrowia.........
a Wy to już tak na stałe tam zostajecie....???? tak tylko pytam:sorry2:

sara.... nie w domku .....ale dobrze ze razem , a nie osobno;-)

Ufffffff wlasnie wrocilismy.
Podpisalismy umowe leasingowa huraaaaaaaaaa. Supermilego faceta nam polecim M szef.
Jak dobrze pojdzie to przed holidayem odbierzemy autko.

Agutka w sumie to nie wiem czy do konca zycia tu zostajemy...hehe tego co bedzie za kilka lat to chyba nikt nie wie. Poki co jestesmy tu 5 latek i nie zapowiada sie na powrot bo wlasnie spolke otworzylismy.

A odnosnie tej lekarki to smialysmy sie bo okazalo sie ze ona z Wegier a ja z PL wapno dla maluchow przywozimy bo w Uk nie maja.

uuuuu ale tutaj ruch! szok normalnie haha
co z wami dziewczyny gdzie sie podziewacie wszystkie!?

mój mąż wybył na męski wieczór
Filek spi od godziny a ja siedze z browarem w reku he
co za wieczor..
:sorry2:

Ja tez sama z Pyza w domciu. POtrzymam ja dluzej troche zeby mi jutro dluzej pospala bo dzis wstala o 7. Chyba tez po browarka skocze.

Ja piore sterte prania!
uwaga: RĘCZNIE!! bo tu jeszcze pralki nie mam
a skoro nie wracamy do domu to musiałam conieco przeprać
teraz mam przerwe na ju ken dens

reklama
rany, sa_raa, ty to masz wieczor dopiero ;-)

ja tez sama w domu, malz poszedl do kumpla meczyk ogladac (uff, ze nie musze tego sluchac), a ja zamulam.. nawet u can dance nie ogladam zbytnio, bo w sumie obejrzymy sobie razem powtorke.

a jutro do zoo smigamy rano :-)

i w ogole fajnie, bo udalo mi sie opchnac pare szmat przez neta :-D

Do góry