reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
nie wspomne o opiece lekarskiej we francji.. tam to jest dopiero sredniowiecze chyba ze ja mialam wyjatkowego pecha
kasu, nie doczytalam, wspolczuje bardzo tobie i Bruniowi :-(
moj gnom sie wlasnie obudzil, po 2,5h drzemeczki fajnie! ale wolalabym, zeby w nocy godzinke dluzej pospal niz zwykle, heh ;-)
jesu, wlasnie urzadza mi awanture, ze zamknelam garderobe bez jego zgody. co za maly szogun, no ;-) (on po prostu uwielbia odkurzacz i wg niego powinien on caly dzien chodzic )
kasu, nie doczytalam, wspolczuje bardzo tobie i Bruniowi :-(
moj gnom sie wlasnie obudzil, po 2,5h drzemeczki fajnie! ale wolalabym, zeby w nocy godzinke dluzej pospal niz zwykle, heh ;-)
jesu, wlasnie urzadza mi awanture, ze zamknelam garderobe bez jego zgody. co za maly szogun, no ;-) (on po prostu uwielbia odkurzacz i wg niego powinien on caly dzien chodzic )
macie rację paskudne wirusy.......tzn Bruncio dołącza do mojej Aleńki:-(, będziemy się kurować może choć ostatni dzień majówki zaliczymy na powietrzu, na dzień dzisiejszy oczko nie ropieje tylko łzawi mam nadzieję że jutro będzie ok, i zostanie nam do zlikwidowania kaszel:-(
nonku jak trafisz na jakąś babę..... to idż za jakiś czas będzie druga zmiana i może trafi się miła babeczka
maja fajnie trafić na kogoś miłego w "Służbie zdrowia"....... a u was to jak się mówi też służba zdrowia.........
a Wy to już tak na stałe tam zostajecie....???? tak tylko pytam
sara.... nie w domku .....ale dobrze ze razem , a nie osobno;-)
nonku jak trafisz na jakąś babę..... to idż za jakiś czas będzie druga zmiana i może trafi się miła babeczka
maja fajnie trafić na kogoś miłego w "Służbie zdrowia"....... a u was to jak się mówi też służba zdrowia.........
a Wy to już tak na stałe tam zostajecie....???? tak tylko pytam
sara.... nie w domku .....ale dobrze ze razem , a nie osobno;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tak nie zrobie, bo on ciagle jezdzi z ta rura po scianach naszych nowych pieknych
eh, kiedys mu przejdzie :-)
eh, kiedys mu przejdzie :-)
maja_1980
grudniowa mama '06
Ufffffff wlasnie wrocilismy.
Podpisalismy umowe leasingowa huraaaaaaaaaa. Supermilego faceta nam polecim M szef.
Jak dobrze pojdzie to przed holidayem odbierzemy autko.
Agutka w sumie to nie wiem czy do konca zycia tu zostajemy...hehe tego co bedzie za kilka lat to chyba nikt nie wie. Poki co jestesmy tu 5 latek i nie zapowiada sie na powrot bo wlasnie spolke otworzylismy.
A odnosnie tej lekarki to smialysmy sie bo okazalo sie ze ona z Wegier a ja z PL wapno dla maluchow przywozimy bo w Uk nie maja.
Podpisalismy umowe leasingowa huraaaaaaaaaa. Supermilego faceta nam polecim M szef.
Jak dobrze pojdzie to przed holidayem odbierzemy autko.
Agutka w sumie to nie wiem czy do konca zycia tu zostajemy...hehe tego co bedzie za kilka lat to chyba nikt nie wie. Poki co jestesmy tu 5 latek i nie zapowiada sie na powrot bo wlasnie spolke otworzylismy.
A odnosnie tej lekarki to smialysmy sie bo okazalo sie ze ona z Wegier a ja z PL wapno dla maluchow przywozimy bo w Uk nie maja.
K
Kinga85
Gość
uuuuu ale tutaj ruch! szok normalnie haha
co z wami dziewczyny gdzie sie podziewacie wszystkie!?
mój mąż wybył na męski wieczór
Filek spi od godziny a ja siedze z browarem w reku he
co za wieczor..
co z wami dziewczyny gdzie sie podziewacie wszystkie!?
mój mąż wybył na męski wieczór
Filek spi od godziny a ja siedze z browarem w reku he
co za wieczor..
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
rany, sa_raa, ty to masz wieczor dopiero ;-)
ja tez sama w domu, malz poszedl do kumpla meczyk ogladac (uff, ze nie musze tego sluchac), a ja zamulam.. nawet u can dance nie ogladam zbytnio, bo w sumie obejrzymy sobie razem powtorke.
a jutro do zoo smigamy rano :-)
i w ogole fajnie, bo udalo mi sie opchnac pare szmat przez neta
ja tez sama w domu, malz poszedl do kumpla meczyk ogladac (uff, ze nie musze tego sluchac), a ja zamulam.. nawet u can dance nie ogladam zbytnio, bo w sumie obejrzymy sobie razem powtorke.
a jutro do zoo smigamy rano :-)
i w ogole fajnie, bo udalo mi sie opchnac pare szmat przez neta