reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, saraa, odpoczywam to ja teraz ;-) bo na weekend to mam takie plany, ze hoho ;-) 2xgrill, imieniny babci, zoo, impreza / parapetowka u nas i jakas filmowa nocka z baby squadem moim, moze nawet jakies balety :-D

reklama
witam!

sara fajny avatarek:tak:
aenye ileż wrażeń wow!:-D oj moze jeszcze w łikiendzik na porodówce wylądujesz!!:tak:

My dzis spalismy do 8:30 mały zjadł sniadanie.. potem posiedział z babcią bo ja poleciałam na zakupy. Kupiłam babeczki z budyniem:happy: Filip oczywiscie zjadł całą od razu hehe

kasu buziasy dla Brunka - melduj szybko co i jak

nie no to cacy Pati cacy
imprezuj i baw się kochana!

kinga dzięki:zawstydzona/y:

moje dziecko rozebrało dzisiaj pieczątke Tomka i się cały wymazał tuszem a najgorsze jest to, że nie moge tego domyć!! i łapki wyglądają jakby był na pobraniu odcisków palców

nona teraz do Ciebie!!
jeśli nie masz karteczki generalnie jest problem bo według znajomego wtedy wszystko zależy od humoru Pani/Pana na poczcie jak będzie chciał/a pomóc to znajdzie a jak nie to takiego obowiązku nie ma i Ty nic na to poradzić nie możesz, żadna groźba, skarga itd nic nie dadzą. Jak byś pamiętała dzień w jakim to wysyłałaś to też dużo ułatwi! Życzę powodzenia!

ehh wrocilismy
Bruno ma wirusa, ma jesc lekkostrawne jedzenie typu tosty, duzo pic i goraczke mam zbijac calpolem i ibuprofenem, jak nie przejdzie do piatku znow sie zglosic
dobrze ze mam jeszcze z polski orsalit bo kuzwa nic nawadniajacego i uzupelniajace braki bo biegunce i wymiotach nie przepisali:baffled: nosz kurde rozwala mnie opieka lekarska w uk:wściekła/y:

a co do tuszu to sara nic sie nie martw, Bruno kiedys dorwal sie do barwnikow tattoo ktorymi sie calusienki wysmarowal, buzie, rece, ubranko... greneralnie sie domyl ale pazury domyly sie dopiero po bardzo dlugiej kapieli:sorry2::-D

witam! U nas spokój. Filol ucina komara i ja pije kawe. Zaraz za obiad musze sie brać.
Dzis od babci Filip dostał harmonijkę (ta to też ma pomysły:-D) no i teraz chodzi i dmucha i sie cieszy jak wyda dzwiek:-)
Moj Filip tez lubi baardzo moje kosmetyki:-p juz nie raz mi sie dorwał do szminki a jaka zła byłam jak mi palucha wsadził w moją ulubioną Loreal szok!:dry: Teraz kosmetyczka zawsze zamknięta! z tym ze potrafi juz zamek otworzyć no:sorry2: wiec zabunkrowana kosmetyczna w szafce. he

sa_raa wielkie dzieki za info. Ja bede znala dokladny dzien, bo na drugi dzien stary wysylal fax w tej sprawie, musi tylko dorwac sie do bilingow. Bede bardzo grzecznie Pania prosic, moze mi pomoga. Jak nie to z tymi palantami z firmy x inaczej bede gadac. I jeszcze Kate poprosze o pomoc.

Manka moja niedawno dopiero zasnela. a ja cala w nerwach, bo nie moge sie do rodzicow dodzwonic,a doszly mnie sluchy, ze moj tato bardzo zle sie czul. Wrrrr...

kasu nosz te pieperzone wirusy nie mają kogo łapać tylko takie Maluszki:wściekła/y:
buziaki dla Brucia

nona on mówił, że jak się zna date to mniej szukania bo zostaje jeden dzień a nie np. miesiąc a tam się dziennie kilka tysięcy listów przewala! Także trzymam kciuki

kasu również zdróweczka życzę dla Brunka:tak:
nonek mam nadzieje że twoim tatą nie stało sie nic poważnego. ściskam

dziewczyny jakie macie plany na ten łikiendzik majowy?? :-)
my bedziemy grilować i... na pewno cos jeszcze he

reklama
Halo halo

Ja chwilke przyobiedzie znalazlam zeby poczytac.

U nas ok Pyz au lekarza byla wczoraj i jestem pierwszy raz mile zaskoczona tutejsza sluzba zdrowia. Trafilam na pania doktor z Wegier ktora jest super. Ma bardziej polskei niz Uk metody leczenia.

Nonek tak jak mowi Sara zalezy na kogo trafisz. Ja tak kiedys szulakam paczki bo laska adrespomylila. I jak raz trafilam na mila pania to bez nr przesylki powiedziala mi co sie z paczka dzieje a pozniej na kierownika poczty to powiedzial ze nie moze nic poradzic bo nie ma nr przesylki. Wiec powodzonka.

Kasu Agutka duzo zdrowka dla maluszkow

Do góry