reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo z wieczora..

u nas tescio i Dawid mecz zapodaja, nuda...! a nawet nie mam kasy na koncie, zeby na allegro pobuszowac, hihi..
ani drzwi do lazienki, zeby sie wykapac..

dziecie juz spi, mam czas dla siebie, i w tle te irytujace odglosy meczowe, mam alergie jak nic ;-) trudno, chyba sobie poczytam :rofl2:

chwalilam sie, ze mam juz torbe do szpitala??? :-D ofcoz niepelna, brakuje kosmetykow.. i to chyba byloby wsio?
ale naprawde, nie wiem, jakim cudem udalo mi sie spakowac w ta torbe taki wielki majdan :szok:

w ogole produktywny dzionek spedzilam, nawet z mlodym bylam na placu zabaw, hehe.. i posprzatalam, i zrobilam obiadek, no wypasiona pani domu.

dobra, majacze znowu...

branoc!

reklama
Dziewczyny, sorx, ze tak tu nagle zmiane tematu zapodaje, ale mam pytanie za 100 pkt.
Otoz, wysylalam w styczniu list polecony, niestety gdzies nam sie zapodzialo awizo. Czy moge jakos w inny sposob udowodnic, ze list wyslalam, ze dotarl do odbiorcy??? Czy na poczcie mozna sprawdzic, czy taki list z takiego i takiego adresu na taki i taki zostal wyslany? Kurcze to bardzo pilna i wazna sprawa. Jak macie jakies pomysly, blagam pomozcie.

nona na poczcie muszą mieć do odchaczone
niestety bez awiza może być ciężko
spróbuj na poczcie zapytać
a jak możesz do jutra poczekać to ja do znajomego listonosza mogę zadzwonić zapytać?
ale to jutro bo dzisiaj już trochę późno

sa_raa ja i tak dopiero po dlugim weekendzie moge sie tym zajac. Dla mnie to wazne, bo mi firma wciska, ze nie dostala mojej rezygnacji i kaza mi placic. A ja na dwa ich adresy wysylalam. minelo tyle czasu, ze to gdzies zapodzialam. Buhuhuhu!
Jakbys mogla sie zapytac bede wdzieczna

Witam i mówię papa:-D

Jutro rano mam dyżur w ośrodku
a potem jedziemy na długi weekend, mniam:-)

P.S. W końcu rozliczyłam PIT-a:laugh2:

Do niedzieli kochane babeczki
BUZIA:-)

dżem dobry:blink:
my od po 9 na nogach musieliśmy jechać z T. odebrać auto od mechaniora
teraz Mapecior siedzi na nocniku a ja myślę co tu robić w ten weekend
kurka tak chciałam do domu jechać:-(

Pati no ja też myśle, że po weekendzie się rozsypiesz bo przecież wypocząć by Ci się przydało:sorry2:

reklama
Hej laski,
Brunio caly dzien wczoraj goraczkowal, tz jak podalam ibuprofen spadalo, ale za chwile znow 38:baffled:
a d teo zwymiotowal w nicy flegma:-(
zjemy sniadanie i idziemy do lekarza:-(

Do góry