reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Agutko Kate ma racje czasem czarne ząbki sa mimo nagminnego i chorobliwego mycia. Często robia sie od lekarstw {mojej sis córa miał od ketotifenu(chyba tak sie pisze)}
Kasia_z najwazniejsze ze maluch zdrowo rośnie a co ma miedzy nózkami to pokaze późneij chyba ze zeczce byc niespodzianka:-p
Czyli mała Lucky to juz nie Matylda????? Widze taka nagła zmiana jak z mojej Anastazji Laura sie zrobiła:-D

Kate moze cosik z tym winkiem było??? Albo nie tak zjadłaś i sie pomieszała za bardzo:-p

reklama
Kurcze to moje dziecko jest niemozzliwe. Przed chwila umylam jej zabki po sniadanku . I teraz znalazlam ja w lazience myjaca zeby...jakiegos schiza na tym punkcie ma. Ciagle by zeby myla.

no to może zrezygnuję tylko jak dużo czasu jej dać , bo na dzień dzisiejszy bierze szczoteczkę i nią rzuca, jak próbuję zabawić i sama jej wkładam do buziaka to się odwraca , pluje i ucieka......:crazy:, tydzień dwa miesiąc.......a jak nie zacznie to co...........:-(

Agutko tydzień-dwa
zostaw ją całkowicie bez mycia /serio NIC jej nie będzie/
ale niech szczoteczka sobie gdzieś leży, żeby ona mogła ją sama wziąc
i sama zobaczysz
może za kilka dni sama zacznie "myć"

A dostęp do Galerii sprawdzaj, bo mam info, że już powinnaś mieć:tak:

Moj nigdy nie mial zebow mytych
nie daje sobie umyc i tyle, jak my myjemy to pozawala sobie wsadzic szczotke do buzi ale drugim koncem, wierze ze moze jakos sie uda, wkoncu ma zeby od niedawna (3mc) i moze niebawem da sie przekonac
a tak notabene to 3 dni temu slysze ze szczotekcza elektryczna chodzi, wchodze do lazienki a ten siedzi, szczotka w gebie i sie cieszy, nie dal sobie odebrac

Kate mam ten sam problem co Ty, cukier, jak tylko nie zjam nogi z waty, mroczki
detoks mialam tylko raz w zyciu, jak bylam w szwecji ich woda wyplukala ze mnie wszelkie swinstwo, takie syfy mi z prów na buzi wychodzily ze bania mala a potem cudo cera itp
jedz jeden dzien same owoce, banany podniosa ci cukier i pij ma maxa wody, kefiry z owocami, jeden dzien dasz rade a zoladek odpocznie i pozbyje sie złogów

A mnie szlag nadal trafia z tymi butami... sukinsyny

kasu no wreszcie!

nas Mapecior tez zębów nie da sobie umyć a więc nie zmuszam
jak chce daje szczoteczke i cos tam sobie merda jak nie to nie
bez ciśnień

reklama
DZIĘKUJĘ za dostęp do galerii.... o jej tam to jeszcze fajniejsze zdjęcia są... bąble prześliczne... chyba cały wieczór spędzę na oglądaniu :tak::tak::tak:

no dobra to podjęłam decyzję na jakiś czas finito z myciem zęboli :-(, może się odmieni małej:sorry2:

Do góry