Kate ja polecam min 3 dniowy detoxik czyli zycie na wodzie z sokiem cytrynowym i syropem klonowym
Nie da rady:-(
mam b. niski poziom cukru i po prostu bym padła
lekarz zabronił mi nic nie jeść
A mi chodzi o jakieś ziółka /tabletki/, które pomagają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kate ja polecam min 3 dniowy detoxik czyli zycie na wodzie z sokiem cytrynowym i syropem klonowym
a zęby myjemy na siłę....wiem że nie powinnam, ale ona nie daje się nijak namówić, a chodzi za mną widmo czarnych mleczaków jak u mojego brata dzieci, no cóż może się przyzwyczai siłą tzn nie histeryzuje tylko jej się to ewidentnie nie podoba, nigdy nie lubiła gryzaków itp więc może nie lubi jak jej coś w buzi po zębiszczach jeździ
![]()
Kasu daj chociaż jedną fotkę na otwarty bo ja niestety nie mam dostępu do galerii:-(