reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa ja trafiłam na forum z hasła "objawy ciąży" hehhe:-D
Ten film o "rekinach" to totalna beznadzieja:baffled: jak można tyle godzin siedzieć w wodzie i NIC nie robić??? totalna żenuła, jak to mówi klasyk, czyli Miłka /a co u niej?????????????/
Kasu witaj kochana:tak: i moooocna trzymam kciuki i buziam:-)

"Siem" nawaliłam winkiem i "idem" spać:laugh2:
pa

Atol co polecasz na oczyszczenie orgznizmu z toksyn???
i dla mojej mamy z obrzęków? + oczyszczenie ze złogów?
poóż plizzzzzzzzzzzzzzz

PAPAPA, BUZIA:-)

reklama
ja tez witam!
Filip jeszcze śpi:-)
ja juz wykąpana i kawke wypilam.
Dzien piekny słoneczny aż chce się żyć! ;-)

milego dnia!

kate ja polecam to samo co maja- detoxik woda woda... ale według mnie 1 dzien styknie:tak: też tak robie czasami.

hej kobitki
my tez juz na nogach, Brunio wlasnie wcina tosta z ciemnego pieczywka na sniadanko, ja kawkuje:-D
ciagle oczekujna na moje walizki:angry: od przylotu mam w oczach szkla kontaktowe:angry: nie moge ich wyjac bo w walizce mam plyn i pojemniczek i okulary:crazy:
poniewaz nie moglam wyjsc bo na nie czekam nie mam tez szczoteczki, myje zeby stara szczorka do zebow Brunia:sorry2:aaaaaaa
sugar dzieki;-)
sarenko ja trafilam przez wyszukiwarke, szukalam czegos na temat karmienia dzieciakow- chyba myslalam ze brunio za malo je:dry:czy cus w tym stylu

a co do kapieli tez kapie wieczorem bo to uwielbia ale np jak jest dzien ze mlody idzie spac 'na trolla' to kapiemy go rano:tak:

Filipek juz sie obudził, je właśnie śniadanko:happy:
zaraz wybieramy się na spacer jak co dzień:-) idzie z nami jeszcze moja koleżanka z synkiem 10miesiacznym. bedzie na pewno miło.

miłego dnia życzę!!

ja też witam z rana

niestety na dzieńdobry Brat T. wyprowadził mnie z równowagi
jak byliśmy u nich to robiliśmy pranie (mają w oddzielnym pomieszczeniu pralnie) i przez przypadek zapomniałam zostawić klucz i mam go ze sobą tutaj. Nie robiłam afery bo dzisiaj miał braciszek do nas przyjechać. Okazał się, że będzie w poniedziałek no i ten dzwoni z rana i robi mi awanture gdzie jest klucz i skoro go mamy to czemu jeszcze nic nie zrobiliśmy, żeby go oddać. Jakby tego było mało zrobił rzecz której bardzo nie lubie - rzucił słuchawką:crazy: Nosz cholera jasna miał być dzisiaj to co miałam mu kurierem wysłać???????

kasu może dzwoń do nich albo coś?? ile można toreb szukać?

miłego dnia

Elo elo,

Młode zdrowe i wesołe, fika raźno, zawinęło się pępowiną :dry: więc nie wiem, co to za sztuka, nie dało się wylukać za cholerę, nic mu nie urosło ciekawego ;-)

Kasu - super, że zmiany się cofnęły i czujesz się lepiej, mam nadzieję i trzymam kciuki żeby nic się nie pojawiło po odstawieniu sterydów.

Kinga - ale mały pyzek uroczy! Ale jestem w szoku że on się daje kąpać w tym maleństwie. u mnie jak zaczął wstawać to był koniec małej wanienki - w sumie u nas i tak w wannie się kąpał, ale na wyjazdach w wanience, niestety jak wychlapywał CAŁĄ wodę i wyłaził do kompletu to się nie dało. A teraz muszę też filmik nakręcić bo co on w wodzie wyrabia to jest koszmar w biały dzień. Ostatnio wyłazi na brzeg wanny i skacze do środka. Normalnie się kiedyś zabije, przysięgam. I kompletnie się nie da go spacyfikować... po prostu wieczorem ma jakiś wkręt na spalanie kalorii czy coś przed spaniem i jest jak królik Duracella, horror..:-D

A my spławiliśmy babci demona dziś do zoo i będziemy leniuchować :-D

Lucky wychodz z Malutką ze szpitala dzisiaj!!!
strasznie się cieszy bo Malutka trochę żółta była i chcieli je trzymać

Kasia_z upłakałam się ze śmiechu z królika duracella:-D

reklama
sara olej trutnia:wściekła/y:
a walizki sie znalazly tzn wczoraj rano dolecialy z hiszpanii. tylko z lotniska nie potrafia ich dowiezc:crazy: mam siedziec w domu i czekac....
kasienka super ze malenstwo dobrze sie rozwija:tak:

Do góry