reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dobra, dziecko spi, a mnie napier... krzyz, pachwiny i plecy. masakra. co za debil ze mnie, ze tak sie przedzwigalam. pod gore z dzieckiem na reku i z 20kg torba. idiotka. a teraz jeszcze skurcz. da fakkkkkkkkkkkkkkkk.

Hej:-)
kochane moje
dzięki za życzonka
WIELKIE DZIĘKI:tak:

Powiem Wam, że się jakoś inaczej nie czuję, hehehe:-D
na razie nie świętuję, bo nie mam jak:baffled:
zajęte weekendy, wyjazdy,
na pewno sobie odbijemy w maju:laugh2: na Węgrzech:)

Dita trzymaj się w tej Grecji:happy:

Dita, trzymam kciuki!!!!! szczesliwego lotu, pieknej pogody, wspanialej opalenizny i mnostwa wrazen :-D bedzie dobrze, laska!!!!!! masz fajnego meza i dziecmi sie nie przejmuj, da sobie ze wszystkim sam rade :-) i nie zapomnij wziac okularow przeciwslonecznych :-D

kurde, zrobilam barszcz bialy i jest bardzo dobry, ale nie taki, jak chcialam. juz sama nie wiem, co moglabym zrobic, zeby smakowal tak, jak chcialam (jak taki, co w restauracji jadlam :-D ) ech, chyba juz skoncze te eksperymenty, bo zaraz bedzie niejadalny :-D

Aenye nick zakupydodomu
do czyszczenia zmywarki mam czysciki ale nie wystawialam bo mam ostatnie 4 szt
oddam po9zl gdybys chciala i dodam od siebie ze najbardziej musze sie pozbc nablyszczaczy, cene wywalilam praktycznie po kosztach, njataniej na allegro i nie schodza a zostalo mi 10szt i nie mam co z tym robic

aenye ty to wiesz co. tylko cie zlać noramlnie ;-) sama sobie zaszkodziłaś.
dita udanego pobytu w grecji! Nasi znajomi dziś wrócili własnie z Grecjii ogólnie zadowoleni ale pisali że tam brudno i juz wiecej tam nie pojadą bo nie warto.

ja juz wróciłam z drinku.. było miło ale mi juz starczy;-) teraz posiedze z męzem przed tv, zaraz szykuje sie ostre kino akcji dal mnie (horror) hehe cała ja...
milego wieczoru!

reklama
nieistotku, a co to sa czysciki? ;-) ja sie nie znam nic a nic ;-) ostatnio dostalam w promocji jakis taki plyn, co sie z nim wstawia jedno puste pranie. to cos takiego?

a nablyszczacz, kurcze, troche mi niepotrzebny... w sumie jestem strasznie zadowolona z tych tabletek, co mam, bo nawet polowka (zazwyczaj dziele je na pol, bo wkladam niemal czyste naczynia) slicznie nablyszcza. wiec chyba zbedne mi toto..
a co, w ogole wycofujesz sie z tego biznesu? juz nie bedziecie miec w sprzedazy niemieckich gadzetow? jak cos moze sie znowu na fluffa skusze :-D
pogadam z D., ostatnio mielismy mase nadprogramowych wydatkow, ale moze zlozymy jakies zamowienie na kawy itepe ;-) chyba ze M juz nie bedzie jezdzil do niemiec po to?

Do góry