reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate STO LAT w ZDROWIU !!!!!!
yg55.gif

yg69.gif

reklama
moj synek dzis pelen energii, hehe ;-) mowie wam, cos mu sie stalo wraz z przyjsciem sloneczka wiosennego, co od kilku dni swieci, normalnie geba mu sie nie zamyka, ciagle sie smieje, malo spi w dzien i wstaje godzine wczesniej (juz o 7.30, zgroza, a dzis np. juz o 6.15! tylko ze ja mu nie pozwalam wstawac, zatrzymuje sila w lozku ;-) a potem go ubieram i puszczam luzem, a sama eszcze probuje sie zdrzemnac, hehe.. takie mam grzeczne dziecko, ze sie ladnie sam bawi z godzinke jeszcze :-D

ale dzis plana mam, robie wielkie pranie (mam trzy suszarki, pozyczone :-p bo tyle tego naraz), usypiam mlodego, w tym czasie prasuje Maksikowe ciuszki i jak mlody wstanie, to idziemy na spacerek, kupujemy skladniki na prawdziwy zuras i zrobimy tacie niespodzianke, jutro wraca to sie ucieszy z dobrego obiadku :-)

Kochana Kasiu
Zyczymy Tobie:
zdrowia chroniacego jak tracza;
milosci, ktora jak rzeka pokona gory i doliny zycia;
wiary, ze wszystko ma sens;
przychylnosci wszechswiata;
czystego ognia w sercu co rozpali wszystko w okol Ciebie szczesciem i radoscia;
zwolnienia oddechu;
nabrania dystansu do tego co w okol;
niech wszytsko czego sie dotkniesz, stanie sie pomocne w spelnieniu marzen, a kazda najmiejsza nawet czynnosc przybliza Ciebie do bycia najszczesliwsza i najbardziej usmiechnieta osoba sposrod wszytskich ludzi!

kaska!
wszystkiego co najpiekniejsze, spokoju i milosci!
zeby Twoj optymizm zawsze zarazal wszystkich dookola
dziekuje za Twoja pomoc i dobre slowo
badz dalej taka babka jak jestes

sciskam mocno

Lucky-ogromne ogromne gratulacje!!!

Kate-wszystkiego najlepszego w tak ważny dzień.
Będziesz świętowała normalnie jak co rok czy wymyśliłaś coś nietypowego?

Ja swoje 30 urodziny spędziłam bardzo nietypowo bo na porodówce ( rodziłamJulkę):-D

reklama
hejka!
ja dzis z moim synkiem ciagle na dworzehhehe mały ciagle by biegał i szalał na placu!:-) do domu ciezko go zaciągnac.
teraz robie obiad bo mąż zaraz wróci... a potem idziemy znowu biegac i szalec hehe:-)
Uwielbiam jak jest taka sliczna bogoda!

milego dnia!

Do góry