reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a moje glutonsy dzis z tata:-)

zaraz pewnie beda wraca, oj zeby nie posnely w samochodzie, bo nie beda chcialy spac w domu

ale sie pewnie nie uda, samochod to najlepszy usypiacz pod sloncem

dita spakowana juz?

reklama
atol - heh, w lesie jestem, cały czas w lesie:hmm: Daj mi na priv twój nr telefonu jakby coś, bo docelowo jade do sugar ale jakby cośtam sama nie wiem co...,ok?:blink:
Kurcze, jeszcze dziś Natka mega marudna, nie złazi mi z rąk w ogóle, chyba czuje co się święci. I ma strasznie dziwnie zaczerwienione i opuchnięte dziąsło wokół górnych jedynek i dwójek, dziwne, bo teraz jej czwórki idą a nad już wyrośniętymi ząbkami takie cos jej się zrobiło, ki czort???

W dniu Twych urodzin posyłam życzenia,
Jakich dotąd nie składał Ci nikt,
By szczęście ścieliło drogę przeznaczenia,
A miłość i wiernośc wiodły w przyszłe dni!

to dla naszej dzisiejszej jubilatki;-)
Boze jak ja zazdroszcze Lucky ze ma juz to za sobą i Aeyne ze już niedługo bedzie miała to za sobą:-p. Jak ja juz bym chciała miec to swoje smerfiątko w ramionach:rofl2:

Dita tylko zeby ci sie niechciało przypadkiem odwoływac tego wyjadu. Taka okazja moze sie niepowtórzyć:tak:

Moje dziecko zaczyna mi wstawac po 6 a ostatnio wstało po 5:szok:. Chyba musze jakies extra przyciemniane rolety kupić. Co by dzieciaka oszukac ze jeszcze noc:-p

matko, a ja wlasnie wrocilam ze spaceru z mlodym.. w sumie to bylismy moze z poltorej godziny, ale ja sie tak zmachalam, ze szok :szok: bo sama z wozkiem pod ta nasza gore, plus kupilam jakies 20kg zakupow ;-) durna ja! i jeszcze musialam z tym wszystkim i z Fiolem na reku na drugie pietro sie wdrapac, a na dwa razy mi sie nie chcialo isc ;-)
tak wiec jak dzis nie urodze, to chyba nic Maksa ze mnie nie wygoni :-D

a co tu dzis takie pustki??????????

Dita ...pojechalas juz???

Kate swietuja
Kinda na drinku
A gdzie reszta????

Co sie z Kasu dzieje?

reklama
Do góry