reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sugar, ja jak zwykle sinupret polecam ;-) i theraflu zatoki do tego (chyba ze karmisz jeszcze, to tylko sinupret i panadol przy mocniejszym bolu), plus wickiem sie smarowac ;-)

ja moglabym normalnie zostac ich przedstawicielem handlowym, hehehehehehehe :-D :-D :-D

reklama
dzieki aenye, kopsne sie do apteki...
ale obawiam sie ze tutaj odzywa sie wspaniala dolegliwosc jaka mial takze moj tata
dopoki nie osuszyl zatok lampami mial tak co chwilka
odziedziczylam w spadku...
pieknie

a ja się w końcu rozliczyłam z fiskusem:tak:, dobrze że ulga na dziecko jest i internet to chociaż 1500 dostanę zwrotu bo tak to nic bym nie dostała:-(, kiedyś to fajne były te remonty zawsze parę zł wpadło ze zwrotu podatku:sorry2:

a poza tym wczoraj miałam doskonały przykład jednozadaniowości męża, ale co tam dużo by pisać:-p

aenye a jak przechodzisz obok tej resteuracji to dostajesz drgawek???... bo jeśli tak to na pewno koka:-):-D:-D;-)

a jeszcze coś o tym barszczu...... na czym go robisz, bo podobno najlepszy na biodrówce, ja zawsze na żeberkach robię i na kiełbasie+ barszcz z butelki + ocet+ chrzan+l. laurowe +
ziele+czosnek+majeranek+jajka + śmietana+ cebula ...chyba wsio:rofl2:

Aenye czyscik to wlasnie to cos male ktora wstawia sie do pustej zmywarki na jedno mycie

za gorset dalam 41zl, ale nie mam cyckow by go wypelnic, dlatego odsprzedaje poza tym jestem dla niego za niska i za daleko siega

Maja czyli kasa dotarla, bo z jakiegos powodu odbilo mi przelew i musialam puscic jeszcze raz i dlatego tak dlugo szlo... wybacz, nie lubie nikomu nic wiesiec
jeszcze raz wielkie, ogromne i szczere dziekuje

Kate przezylas ten dzien heheh a myslalam ze bedziesz nieprzytona od alkoholu hehehe buzka

Bsh... Pity właśnie:baffled::baffled::baffled:
zostawiam sobie na niedzielę wieczorkiem:wściekła/y:

A to dobrze, że poleciała:-D
nie ma doniesień, że ktoś sabotował samolot, albo, że pozbyto się jakiejś Polki za nieodpowiednie zachowanie, hehehehehe:laugh2:
więc chyba luzik

piękna pogoda dzisiaj u nas, a jak u Was?

ale mi ciesnienie wlasnie list od goscia podniusl
kupowalam sobie buty i marcin mowi ze jak juz i tak place za przeyslke to mam kupic i jemu to bedzie jeden koszt przesylki, i ze wzgledu na ten 1 koszt przesylki kupilam
a potem sie okazalo ze mam placic dwa koszty przesylki bo to wyjatkowy przypadek i buty wysylali z dwoch roznych magazynow
szlag mnie trafi
a potem okazalo sie ze marcina buty maja wade, wgniot na czubku buta, widoczyny na makasa, wiec chyba ktos swiadomie takie pakowal
mowie ze maja mi wymienic na inne lub przyjac zwrot ale na wlasny koszt
a oni ze nie na moj koszt, a ze moge zlozyc reklamacje (ktorej pewnie nie uznaja bo stwierdza ze to uszkodzenie mechaniczne i wtedy ja pokrywam wszelkie koszty)
powiedzialam ze nie bede wiecej placic za zadna przeyslke
i wlasnie gosciu napisal " ze skoro nie chce palcic za przesylke z zwrotem butow to mam je im dostarczyc osobiscie"
*****aaaaaaaa
huj buty za 260zl i albo wydam 26zl w bloto na przesylki i zostane bez niczego
albo wydam 13zl i bede miec nadal w domu trefne buty
zeby zdechli skurwysyny

a pogoda piekna :)

Aenye a moze sprobuj troche chrzanu wetrzec do tego barszczu??

ja robie barszcz na wywarze z miesa z warzywami, wkladam jablka, winogrona i takie tam zeby kwaskowy byl, wcieram wlasnie chrzanu do smaku, grzybka suszonego tez wrzucam ale tyci tyci zeby nie zdominowal a na koniec podsamazam cebulke z boczkiem i kielbaska biala i to wrzucam i jeszcze sie troszke gotuje z tym, no i na koniec ziemniaczki w kostke i jajeczko na twardo ;) z przypraw ziele anglieskie listek laurowy, majeranek, sol pieprz troszke cukru i papryki ostrej

Lucky ogromne gratulacje!!!!

Ditka baw sie dobrze, a co sobbie bedziesz zalowac ;)

reklama
Ilona no cos TY ...jakie dlugo...dzieki i polecam sie:tak:

Sugar moj M tez zatokowiec...kiedys mu nawet sciagali jakas strzykawa bo kostniak mu sie zrobil.

Cos bym dzis dobego zajadla... hmmm chyba w miacho uderze na lanczyk heheeh:-D:-D:-D

U na w miare ladnie...nawet przed chwila piekne sloneczko swiecilo , ptaszki cwierkaja, lis zap******* po ogrodzie...alez to zycie piekne:-D:-D:-D

Do góry