reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonek ja też zajarzyłąm że mąż Maii ma 21:-p

Dita ty to masz szczescie w konkursach. W totka zacznij grac:-D

Kinga pracuj w nocy pracuje bo coś ucichło z rozmnarzaniem u nas:laugh2::rofl2:
A ja dziś byłam na "Nie kłam kochanie" i naprawde polecam nieźle sie uśmiałam. A jutro moze na "skorumpowanych" M da sie namówić:-p

No, bo az mi szczena opadla.... wybaczcie, ale moje dziecie dopiero zasnelo. Na podlodze. Mozg mi sie lasuje juz dzis...

helou...
ja tez zaczailam ze maz maji ma 21 :rofl2::rofl2::rofl2:

brawo dita, i Ty mowisz ze w zyciu nie masz farta??? ciagle cos wygrywasz ;-)

ja u rodzcow ale w pn do waw, i w sumie sie ciesze :tak:

wczoraj troche balangowalam z kolezankami i naprawde bylo fajnie
i jeszcze spotkalam sie z moja przyjaciolka z liceum z wielkim brzucholem ( termin na wt ;-))

kinga gratuluje i trzymam kciuki

czarna pracowalam przy produkcji z m.rayanem ktory gra w skorumpowanych i nigdy takiego psychola nie spotkalam, byl tam producentem i aktorem i doprowadzal mnie do furii
niby mily i do rany przyloz, gadki, smieszki, imprezy ale generalnie jak mu kabel nie stykal to szkoda gadac
ale to nie na ogolny...

Witam Niedzielnie:-)
my wczoraj na basenie byliśmy:tak:-mały się wody przestraszył na początku:-(
ale oswoił się po chwili jak obeszłam z nim cały basem wokoło a potem posadziłam na schodku to plumkał rączkami a potem to się tak rozkręcił
że zeskakiwał ze schodków i rzucał się na wode-chciał pływać:szok::-D:-D,machał tak fajnie rączkami jakby pieskiem pływał:-D:-D bawił się przefanie-potem fotki wstawie:tak:

Kinga 3mam kciuki żaby dziewczynka się udała
czarna też chce do kina ale M mnie nie chce zabrać:wściekła/y::wściekła/y:
sugar Ty to światowa kobieta jesteś:tak:;-)
Dita zdrówka dla dziewczynek

reklama
ejo

a ja po wczorajszym mega super zajebistym spotkaniu klasowym mam kaca giganta bleeeee

oby do wieczora, a T dzis w pracy caly dzien, masakra

Do góry