reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cześć kobitki.

Pozdrawiam.

U mnie ok, jeszcze nie rodzę i się nie zapowiada:dry::angry::baffled:

Dam znać jak coś:tak:

Pingwinku gratuluje córci a Czarnej synka. Kasię z bardzo pozdrawiam.

reklama
Hehe dziewczyny "Nie dziękuje" coby pipka sie niestała:-p
U mnie to chyba wszyscy doznali szoku jak im mówilismy o ciązy (od samego poczatku wiedzą) ze jak dziś gadałam z mama i mówie ze byłam wczoraj u gina to zdziwiona po co?? i mowie ze moze bedzie facecik dopiero zajarzyła i mówi: Ja całkiem zapomniałam ze ty w ciąży jesteś:-D

Lucky to jest starszne jak lekarz kaze zaciskać najpier nogi bo niby juz już a tu zonk nadal nie ma:-(. Życze szybkiego, bezbolesnego i w jak najszybszym terminie porodu:tak:

hehe, właśnie dostałam smsa od Tyskiego że wygrałam koszulkę kibica :cool2:
ehehe - od dziś piję tyskie :cool2::-D:-D:-D
No trochę humor mi się poprawił, jedziemy wieczorem do moich faderów, młode obie dostały nurofen i szaleją po mieszkaniu robiąc z niego pobojowisko:dry:

czarna - dobre z mamą;-)Kurde, moja mama to moje ciaże bardziej ode mnie przeżywała;-)
maja - jak prasowanie?;-)
atol, Kicia - dzięki, mam nadzieję ze nie okażę sie ostania sierota żeby sie na Okęciu zgubić,hehe, ale w ogóle to sam fakt tego że ja w końcu gdzieś LECĘ mnie przeraża;-)

Kicia nie wiem czy juz gratulowalam, jak nie to gratuluje. Zdjecie bardzo ladne, fajna przygoda.
U nas jak Stonka byla mala chcieli ja do jednego odc jakiegos serialu w polsacie,ale jakos nie mielismy czasu. Pozniej przepadlo.

Ja dzis caly dzien spie. Normalnie zyc nie mam sily. Juz chyba ze trzy razy kimalam na kanapie. I dalej jestem spiaca. A praca czeka na skonczenie, w pon nastepne kolo... ech.

Dita to bedziesz reklamowac tyskiego na swoich wakacjach...;-)
Czarna dobre...:-). Jakby conajmniej to byl katar o ktorym mozna zapomniec.
A co z reszta dziewczyn sie dzieje?
Milka, Pingwinek, Kasu? I reszta gdzie sie jestescie jak was nie ma?
Lucky jeszcze troszke, dasz rade.

Dzis w nocy moja kolezanka urodzila. Synka 3750 Daniela. Termin miala chyba na 12 i jej wywolywali. Cala juz pewnie szczesliwa.

Na mnie Leszek czeka. Tylko to mlodsze musi pojsc spac. To starsze po mega awanturze o wszystko poszlo spac.
I wlasnie takie mam weekendowe podejscie. Wszystko olac sikiem prostym. Tylko pewnie w poniedzialek bede sobie wyrzucac, ze tyle czasu zmarnowalam.

A do mie dzis kumpela wpadla jak prasowalam i....uprasowala polowe...i to gorsza bo same koszule hehe. Ja to mam farta.

A moj M dzis do Ikei pojechal bo 21 urodziny obchodzi i wszystko 21% tansze. :-DJakies rolety przytargal i wlasnie wiesza w sypialni. Do tego jakiegos lcd ma tam zamiar wieszac bo wczoraj kupilismy minisilownie i bedzie wlasniew sypialni stala wiec i tv sie przyda.
Pyza najedzona zaraz myjemy zebolki i spac.

Ja tez juz po piweczku jestem i chyba drugie siekne.:tak:

Dita Ty reklamo Tyskiego:-D:tak:

reklama
Do góry