reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia - no żesz ty cichociemna - no nic nie mówiłaś. Jeszcze raz gratuluję i wcale się nie dziwię że Plumi sie spodobał - toż to przystojniak jakich mało:tak::tak:;-) ps - też mnie ciekawi gaża......;-)
A na Kretę lecę 24 na tydzień, wylot o 5 rano z Wawy.
Strrrasznie sie boję. W życiu nie byłam na lotnisku,boje się że się tam zgubię nie mówiąc o samolocie, hehe, zresztą zatęsknię się chyba za moją młodzieżą ;-)

atol - baw się dobrze. u nas cisza, raczej nic nie wyjdzie z planowanych spotkań. Z deka moje klasy się krusza;-)

Dita no super z ta Kreta. Lec i baw sie dobrze no i rob foty.;-)

Atol miej zabawy. U mnie tez narazie cisza w sprawie klasowych spotkan.

Kicia Plumi supermodel.:-D

Nieistotna zycze zeby tak juz zostalo.:tak:

Paskudna pogoda u nas. Az sie z lozka nie chce wstawac.:-(

maja- u nas taka pogoda już od tygodnia, psia jego mać:baffled::baffled:
Nata ma stan podgorączkowy cały czas, a Ala nie nadąża z chusteczkami taki ma katar:baffled:

dita to nasze lotnisko jest tak male ze nie ma jak sie zgubic:blink:

zastanawiam sie czy nie jechac z dziewczynami na jakas sale zabaw, ale przejscie nawet kilka metrow w takim deszczu mnie odstrasza

bleeeee

Witam w paskudna wietrzna sobote fujjjjj
wszystkim chorowitka zdrówka i słoneczka za oknem na lepsze samopoczucie;-)
Czarna to Pingwinek i Roni beda miały Córcie:-pJa mam już dwie:rofl2:
Dita tez ci zazdroszcze tego wyjazdu. A taka tesknota jak najbardziej jest pozytywna:tak:i potrzebna.
Atol ja tez mysle o jakies bawialni aby z mała wyskoczyc tylko tak zimno ze mi sie niechce łba z domu wyciagnac:zawstydzona/y:

A to wiesci z mojej wczorajszej wizyty:-p:
Wsio jest SUPER
Cytologie dlatego mi przysłali bo taki maja obowiazek jak ktos nie odbierze w ciagu 4 tyg. Mam stopień II czyli OK.
Z moczem dostałam Urosept + WitC i za miesiac powtórne badania.
Maluszek tak fikał ze nie dał sie dać złapać na fote i pomiar. Z USG wychodzi 12,5 tyg, przeziernośc PIĘKNA, kość nosowa też. I Pani doktor nas zaskoczyła i w sumie też była zaskoczona ale stwierdziła że narzady mojego ktosia rozwijają sie ku małemu MEŻCZYŹNIE:biggrin2: Normalnie ja b yłam w szoku i pytam czy nie zawczesnie taka diagnoza. Ona mówi ze to niejest pewne na 100% ale ona w swojej karierze tylko raz miała pomyłke i niekazała sie nastawiać. Ale ztego co widać a BARZDO było widać między nóżkami COŚ ŚWIECĄCEGO I ona rzekłą że tak tworzą sie męskie narządy. Nie nastawiamy sie na to ze to faktycznie facecik ale tak radośnie sie zrobiło na serduchu:-p
M zacwierkany ja o sobie niewspomne:-p

Sorka ze sie tak rozpisałam:zawstydzona/y::sorry2:

Nieistotna Dita za dzien "pracy" maly dostal 1000zl pozniej dostal dodatkowo za prawa autorskie do zdjec ale to juz nie moge napisac na necie bo podpisalam umowe, w ktorej byl podpunkt o tajemnicy odnosnie wynagrodzenia.

Dita lotnisko malenkie - napewno sie nie zgubisz! musialabys byc bardzo zdolna :-D
ale ci fajnie! baw sie dobrze!

Atol tez wlasnie mysle o jakims placu zabaw, bo pogoda fatalna!!

Czarna super!!!!!!! zycze ci malego facecika!! super jakby sie potwierdzil maly rodzynek!

Kicia ...to niezla kaska jak na dzien pracy.

Czarna ja rowniez zycze synusia. Super ze wsio ok.

Ja dzis siedze w domu i nigdzie sie nie ruszam.

Wlasnei odpalilam zelazko zaraz 'na wspolnej' i ....dwie godzinki prasowanka.
Dobrze ze Pyza grzeczna.

Kicia - super:tak::tak:. Jeszcze raz gratuluje:tak::tak:Plumkowi zwłaszcza:tak::tak::-)

czarna - suuuper!!! Trzymam kciuki żeby tak już zostało!!!:-D:-D

reklama
Do góry