reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia, ale fantastycznie!!! i to Pampers, pieluchowy potentat na calym swiecie :szok: super, mega gratulacje!!! oczywiscie teraz ciekawi ta gaza za prawa autorskie, huehuehue :cool2: ;-)
ale Plumek taki pogodny i sliczny, ze naprawde, nie dziwie sie wcale, ze zostal malym modelem :tak:
hehe, moze Maksa reklamie opchne i bede miala nowy wozek :-D :-D :-D

u nas po staremu, mama dzis spi u siebie, D. wyjezdza raniutko na Litwe (w srode juz wraca), poza tym nic nowego ;-) bylismy dzis w sopocie na spacerku, sliczna pogoda byla i w sloneczku mega cieplo.. coz, kiedy nad samym morzem tak pizdzilo, ze malo nas nie zwialo z molo :baffled:
ale beka, taki spacer to tak:
1. przystanek na ugotowany bob - 5zl
2. wiatraczek dla Fiolka - 5 zl
3. za chwile zobaczyl balony na hel, 20min postoju, bo nie mozna go bylo odciagnac, w koncu trza bylo jeden zakupic - 8zl
4. wata cukrowa (ja) - 3zl
5. krowki (mama moja) - 4zl
6. gofry (3szt) - 15zl
7. picie - 5zl

no ogolnie bez kilku dyszek sie do sopo nie jezdzi :no: heh.. ale fajnie, raz na jakis czas warto sobie zafundowac taka przyjemnosc :-) tylko od razu uswiadomilam sobie, jak to bedzie za dwa, trzy lata z dwojka bachoros na takim spacerze :szok: :-D

i w ogole strasznie sie ciesze, bo moja psiapsiola zjezdza na dlugi weekend z wroclawia i mam przykazanie sie nie rozpakowac do tego czasu :cool2: to pojdziemy na ostatnie balety itp ;-) straaaasznie sie stesknilam za moimi psiapsiolami, a tu jedna ciagle w pracy + studia, druga ze swoim menem w szale przedweselnym, pracowym i studiowym, a reszta wyjechana wpizdu :-(

a 26/04 moj men ma urodzinki i zamierzam rodzicom Fiolka podrzucic na dzien/dwa i przez weekend nacieszyc sie soba i wolnoscia troche przed porodem... bedziemy spac na naszej cudnej kanapie w salonie, w pizamach lub bez :-p jesc lody smietankowe z mariolki (najlepsze na swiecie), oblewac sie czekolada, ogladac filmy i ogolnie, malinowy relaks..

jejku, przeraza mnie widmo drugiego dziecka za pasem :szok: znowu nieprzespane zupelnie noce, karmienie co chwile, cieknace cycki... uojezu, w co ja sie wpakowalam :szok: :-D :-D :-D

dobra, zaraz mykam spac :-)

reklama
witam z rana jako pierwsza!
ból brzucha mnie obudził.. :baffled:
Filol śpi... mąż w pracy... a ja siedze bo już zasnąć nie zasne.
ide po kawe

atol, sugar - dziękuję:tak::tak::tak:
Zdaje się ze od sugar jest bliziutko na lotnisko to nie będę wam atol zawracała głowy chyba ze się sugar wyprowadzi do ldz niespodziewanie np czy cuś;-)
To będziemy w kontakcie sugar:tak:
Jeszcze raz wielka buźka dla was obu:tak::tak::tak:

kate - mam pytanko - już dwie osoby mnie straszyły,że jeśli nie zarejestrowałam się w urzędzie pracy w ciagu 5 dni od zakończenia pracy to nie będę dostawać zasiłku. To prawda?? Cuś mi tu lipa zajeżdża ale wolę się upewnić...Jakoś nie moge trafić do tego urzędu,hehe;-)

aenye - strasznie lubie czytać twoje posty. Są takie słodkie ;-):tak::laugh2:Wata cukrowa - mmmmmm;-)

kasia_Z - kochana nareszcie!!!! Martwiliśmy się o was, no mówi co i jak , co to za choróbstwo było itp, mam nadzieję ze juz wsyzstko dobrze:tak:

reklama
Dita ;-) :-D

moj malzonek w drodze do Wilna, alez mu zazdroszcze, heh.. z kolegami jedzie, dobrze mu! ale w sumie to jego ostatni wypoczynek az do wrzesnia, niech sobie 'pochla' i polaufruje ;-)
mam oczywiscie film, ze zaraz urodze :-D ale intuicja mowi co innego, wiec tego sie trzymam. chociaz od rana juz 2 nospy wzielam, bo mnie cos mega skurczuje, heh.

kasia_z
jest? kaj ty wiesz, Dita? ;-) jak cos to wielki buziak ;-)

Do góry