reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aeyne takie niespodzianki na porodówka dosc czesto spotykane:tak: My ostatio z M stwierdziliśmy ze moze lepiej jak niepoznamy płci:-p Mam dziuszki dla dziewuszki (po mojej) i dla chopca(od siostry, szwagierki i bratowej) i sie smiejemy ze przygotuje dwie wyprawki a po porodzie sie okaze która użyje:-D:-D Ale znając nas napewno jak bedzie mozliwe podejrzenie co mam miedzy nózkami to niewytrzymamy:zawstydzona/y::-p

reklama
aenye, pulmikort ja biore na stale, a lekarka kazala w razie czego dawac mu z berodualem przez inhalacje
wiec daje
najgorsze ze w nocy mial straszna goraczke
zwymiotowal strasznie
a oprocz tego kaszlu poki co nic
myslalam ze goraczka od zebow bo mu ida tylnie
ale kaszel chyba nie moze byc od zebow?

chyba znow nam spotkanie nie wyjdzie :-(
do (_!_) to wszystko :sorry2:

hehe, i tak by w pon nie wyszlo, bo przeciez mam wizyte u gina, nie skojarzylam :-D matko, naprawde do dupy :-(
przyjedziesz najwyzej z waliza odwiedzic Maksia, jak juz bedzie na swiecie ;-)

Roni sinecod dobra rzecz, a do inhalacji na taki suchy kaszel jest dobry mucosolvan do inh ( ale on na rec), moze ci bez sprzedadza w zaprzyjaznionej aptece.

Pingwnek gratuluje bycia w klubie podwojnych corc. Fajna sprawa taki baaabbbbiiiniec w domu.

Ja dopiero wstalam. Mam caly weekend samotny z dziewczynkami:-(.

Agutka ja rozpuszczam na lyzeczce z woda i do dzioba. Jedna tabletke dziennie przy chorobskach.

Roni Pingwinku gratulacje dziewuszek...naprawde sa fajowe:tak:

A ja potanczylam wczoraj. Wrocilam o 2. Kurcze niezly baleciarz ze mnie hehe drugi raz w tym tygodniu:szok:

AAAAAAAAAA zapomnialam
Kate heheeh tak tak ...taksowka. Jezdzic bede:tak:Musze tylko poczekac na licencje i dzialalnosc otworzyc...i bede taksowkara hehehe:-D

maja serio??? super

moja mala dostawala berodual i pulmicort jak miala zapalenie oskrzeli i ominal nas antybiotyk :tak:

ja jade na weekend do lodzi, zostawie dzieci z dziadkami i upije sie jak nalezy

Agutka oby to nic poważniego nie było no i szybkiego powrotu do zdrowia!

Roni cieszę się bardzo, że Blaneczka
Pingwinku również gratuluje i chciałam powedziec, że macie tak piękną córeczke, że jak druga taka cudna będzie to tylko zazdrościc!!
Dita wstrętnym dołom mówimy stanowczo nie!! weź no się za ten woreczek!!
Maja no to do dzieła zawsze dodatkowe grosze na zakupy będą;-)
Sugar udanej imprezy

Ja dzisiaj też mam w planach zaszalec bo w niedziele dziemy do Świnoujścia na nieokreślony czas

u nas nocka mimo kataru była w porządku, rano kataru cieknącego c.d, kilka razy kasłała ale myślę że dlatego że jej ten katar spływa do gardła:-(, ... taką mam nadzieję:baffled:

maja dzieki za dawkowanie:tak:
sugar... tańcz pij szalej i nie pytaj co dalej......ale tylko do niedzieli a potem szybko wracaj do rzeczywistości
sara szmat drogi do pokonania macie.... dobrej i spokojnej podróży życzę:tak:, ale jak to na nieokreślony czas:baffled:
czarna ja nadal obstawiam chłopca
dita może coś na uspokojenie przed snem...a jak z tą Kretą masz wyrzuty sumienia to zrezygnuj bo widzę że Cię to dołuje

a jak myślę o mojej kolejnej ciąży w przyszłości to już teraz mam przeczucie że będzie dziewczynka, pewnie S chciałby chłopca tak jak każdy facet;-)

a co z drugiej czarnej Dawidkiem, chodzi mi o te guzki ... wszystko się wyjaśniło... bo ja nic nie wiem /chyba dobrze kojarzę/

reklama
Roni,Pingwinek GRATULUJE ślicznych córeczek!!:tak:
Roni oby Jasiu wyzdrowiał Ci szybciutko, zdrówka życzę!
Pingwinku a może trzeci bedzie juz chłopaczek!!!;-)

Ja dzisiaj strzsznie sennna jestem szok! Spalismy z Filipem do 10 prawie i teraz w południe też sie z nim polozylam na 2h no a Filip jeszcze mi śpi... ! Co za dzień
A tak wogole to przeziębiłam się i boje sie teraz żeby sie Filolek nie zaraził ode mnie:-( Nawet nie wiem co moglabym zrobic za wczasu aby go uchronić. Podaje mu wit C no ale czy to wystarczy myślicie?

Pozdrawiam!

Do góry