reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate aeyne ma racje może test był wadliwy, bo beta nie ma prawa sie mylić. A co do Twojej siostry hmmm przykro mi ale może to i lepiej w jej sytuacji że to jeszcze nie ten moment.

sugarspunsister Gratulacje. Napewno niezapomniany widok. A możesz napisać jaki Ci wyszedł tydzień na USG? Jeżeli masz fotke kruszynki to może czas najwyższy założyć watek USG? A i tak wklejaj tutaj i pochwal sie swoją kruszynką:))

sugarsunsister!!! wow..... ale zes mi smaka zrobila na usg... zaraz do mojego gin dzwonie sie poskarzyc :) :) :) ja tez chce zobaczyc moje serdusio.... aktory tydzien ci wyliczyl???

u mnie dzis jakos mdlo... nie moge z domu wyjsc, bo mnie zolad muli i nie wiem, czy nie bede musiala pogadac z "porcelanowym uchem" ;-) hehe zaczyna sie???

to moje pierwsze usg :)
zaraz zeskanuje i wkleje wam ten maly punkcik :)
tatus sie prawie polakal i wszystkim pokazuje
niezle uczucie
po prostu w glowie sie nie miesci ze taki maly ludzik juz mieszka w srodku :)

aenye
wynika ze jestemy takie same
bo paseczki pokazuja to samo
jak pojdzie dobrze to bedzie 15 grudnia
czyli prezent pod choinke :)
ja bym moze chwile przetrzymala jednak tego strzelca zeby wyskoczyl koziorozec hehe

sugarspunsister -..ciesze sie razem z wami az sie poplakalam jak czytalam Twoje posty..:)..ale fajnie..maluszka fasolnika ..albo fasolinek juz ma serduszxko bijace .,..

ja jak zobaczylam jak maluszek sie rusza i bije mu serduszko do az sie poplakalam..:)...poczekaj az 1 raz uslyszysz bicie ..:D>.to jest wrazenie ..ja ryczalam jak glupia..:D

reklama
jaka goraczka??

chyba wiecie jak macie goraczke to nie wolno nic brac..tylko herbatka z lipy albo syrop dla dzieci Pyrosal...tylko to na zbicie goraczki..domowym sposobem..a jak nie to marsz do lekarza.,..chyba o taka goraczke chodzi..:D

Do góry