reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate aeyne ma racje może test był wadliwy, bo beta nie ma prawa sie mylić. A co do Twojej siostry hmmm przykro mi ale może to i lepiej w jej sytuacji że to jeszcze nie ten moment.

sugarspunsister Gratulacje. Napewno niezapomniany widok. A możesz napisać jaki Ci wyszedł tydzień na USG? Jeżeli masz fotke kruszynki to może czas najwyższy założyć watek USG? A i tak wklejaj tutaj i pochwal sie swoją kruszynką:))

sugarsunsister!!! wow..... ale zes mi smaka zrobila na usg... zaraz do mojego gin dzwonie sie poskarzyc :) :) :) ja tez chce zobaczyc moje serdusio.... aktory tydzien ci wyliczyl???

u mnie dzis jakos mdlo... nie moge z domu wyjsc, bo mnie zolad muli i nie wiem, czy nie bede musiala pogadac z "porcelanowym uchem" ;-) hehe zaczyna sie???

to moje pierwsze usg :)
zaraz zeskanuje i wkleje wam ten maly punkcik :)
tatus sie prawie polakal i wszystkim pokazuje
niezle uczucie
po prostu w glowie sie nie miesci ze taki maly ludzik juz mieszka w srodku :)

aenye
wynika ze jestemy takie same
bo paseczki pokazuja to samo
jak pojdzie dobrze to bedzie 15 grudnia
czyli prezent pod choinke :)
ja bym moze chwile przetrzymala jednak tego strzelca zeby wyskoczyl koziorozec hehe

sugarspunsister -..ciesze sie razem z wami az sie poplakalam jak czytalam Twoje posty..:)..ale fajnie..maluszka fasolnika ..albo fasolinek juz ma serduszxko bijace .,..

ja jak zobaczylam jak maluszek sie rusza i bije mu serduszko do az sie poplakalam..:)...poczekaj az 1 raz uslyszysz bicie ..:D>.to jest wrazenie ..ja ryczalam jak glupia..:D

reklama
jaka goraczka??

chyba wiecie jak macie goraczke to nie wolno nic brac..tylko herbatka z lipy albo syrop dla dzieci Pyrosal...tylko to na zbicie goraczki..domowym sposobem..a jak nie to marsz do lekarza.,..chyba o taka goraczke chodzi..:D

Do góry