reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja trochę ustroiłam stół w piórka i pomarańczową trawę. Wygląda jak lekko kiczowato, w sam raz dla dziadków ;-)
A zaraz idę kimać...:-)

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.

Załączniki

• paques006.gif
    paques006.gif
    32,1 KB · Wyświetleń: 22
atol no coś Ty już nie te lata hehheeheh:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
a tak poważnie mam odruch wymiotny na wódkę mam
najwięcej wypiję 5 kieliszków ikoniec- bo bierze mnie na wymioty:sorry:
kiedyś to się piło a teraz jakoś sie nie chce
najlepsze były te czasy przed 18 kiedy wszystko było zakazane

Ja tam jestem u kresu wytrzymalosci i takie 3 dni w letargu by mi sie przydaly;-). Przynajmniej bym odpoczela.
I jeszcze moj stary doprowadzil mnie do bialej goraczki.
Ech nic tylko isc spac.

nonek pisz co sie dzieje, ewentualnie "odpoczywaj";-)

a dita to chyba trenuje coby na pewno nie miec @:-p:-p:-p:-p;-)

reklama
o moim mezu to nawet nie mam sily pisac. A dziewczynek niestetety nie mam gdzie sprzedac. Moi rodzice sie nie nadaja, a tesciowa na codzien zajmuje sie Majerana jak ja jestem w szkole. O wszelkich kinach, imprezach, wyjsciach dawno zapomnialam. O czasie "dla siebie" to juz w ogole. Musze to zmienic bo kur wicy dostane. Musze starego poustawiac w odpowiednie tory. Niech tylko mina swieta. Wrrrrr...

Do góry