reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja sie wybieram na shopping spree do NY :-p:-p:-p
tylko musze nabyc wize i zostawic bachoros u babci
a potem hulaj dusza piekla nie ma :rofl2:

no i to sie mega oplaca, uwielbiam zakupy w USA, szczegolnie teraz jak dolar stoi jak stoi:-p

no ale u mnie to nie predko, jak na razie musze uciulac kase na podatek:crazy: i skombinowac kase na kurs T:crazy::crazy:

reklama
dziewczyny normalnie mam przebłysk dobrego nastroju! WOW:-D

a w sumie to dzieki mojemu mężowi:tak: kupił mi kosmetyki z avonu, podkład.. puder rozswietlający, krem na noc nawilżający.. w ogóle szok:-) no ale pozytywny szok!
A ja na punkcie kosmetyków mam jobla hehehe:laugh2:

milego wieczorku!!!!!!!!

ZAPRASZAM NA BLOG happyfamilia - Onet.pl Blog

heh - aenye - może i tak zrobimy ,ale jak dokończymy dom... W tej chwili nawet jeśli chceilibyśmy do Egiptu tylko we dwoje - potrzebujemy jakieś 2500. Jadąc na Węgry całą rodziną wydamy max 1300, za resztę kupimy np płytki na korytarz na górze i nie musimy nikogo prosić o zostanie z glonami (co nie jest proste, Andrzeja mama schorowana, nie zostanie z dziećmi, moja mama pracuje a z tatą na tydzień dwa glony...:szok: raczej odpada, wystarczy że siedzi z nimi kilka godzin dziennie:tak:)
generalnie du pa, nie zanosi się na to żebym w najbliższym czasie zobaczyła jak wygląda lotnisko, nic to, słonko i winko na Węgrzech na razie wystarczą;-)

Wyjeżdżamy dokładnie 21 maja o 4 rano - dojeżdżamy na 11, ropakowujemy się, biegniemy na baseny i słonko do 17, potem na ,,miasto" - winko, może gulasz,winko, lody, winko, potem winko w domku, i tak razy 4 dni - w sobotę po 17 odjazd do domu, przyjeżdżamy w niedzielę o ok 2 nad ranem, całą niedzielę degustujemy winko przywiezione z Węgier;-)

hehe
A tak dokładniej to za nocleg w domku płacimy ok 35 zł/ os (znając kate to znajdzie w tej cenie pobyt za cała rodzinę:cool2: ), za wejście na baseny (bajka po prostu, brodziki z cieplutką wodą dla dzieci,sztuczne fale, gorące wody, bąbelki itp) ok 12 zł/os/dzień

Dita to ile jest kilosow na Wegry? Tak krotko jedziecie??? Gdzie dokladnie jest ten raj na ziemi?

no to dojeżdżasz na wieczorek zapoznawczy z winkiem w roli głównej (jeju, czy wiecie że wino które u nas kosztuje 18 zł tam jest po 4-5 zł??) i też git:tak::tak::tak:

o - a tu stronka o tym magicznie zatłoczonym ale fajnym miejscu ;-)

nonek - od nas to jest 5 godzin jazdy pięknymi autostradami. Bez porównania do tłuczenia się 10 godzin po dziurach nad nasze morze:-:)-:)-(

o, masz odległości:
Odległości:
z Warszawy - 660km
z Gdańska - 970 km
ze Szczecina - 1070 km
z Poznania - 815 km
z Łodzi - 640 km
z Wrocławia - 710 km
z Lublina - 550 km
z Krakowa - 420 km

reklama
Do góry