reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a bo ja wiem :)
ja uzywam zelu bo mi nie chcialo sie myc nierozpuszczonego proszku z dozownika

popytaj dziewczyn :)

reklama
ja wsypuje proszek do bębna z ubraniami i problem brudnego dozownika znika;-)

dla mnie chyba bez różnicy ale najczęściej używam proszku

ja uzywam zelu, ale wlewam do dozownika :-D kazdy ma inny patent ;-)
nie lubie proszku glownie dlatego, ze czesto nie w calosci byl wyplukiwany i znajdowalam grudy nierozpuszczonego proszku :baffled:
i chyba ladniej pachnie ;-)

ja mam od Nieistotnej persil taki ogromny, nie wiem, chyba cos ok 6l i zuzylam moze 1/3 :rofl2: strasznie mega wydajny!

Sugar no wlasnie tych wielkich nie mam
ale w przyszlym tygodniu M. jedzie do niemiec to moze sie rozejrzec czy sa
na dzien dzisiejszy mam tylko 1.7l do coloru

Ja też chcę takie okulary!!:cool2:Nawet mierzyłam już coś w ten deseń i kurde nic mi nie pasuje jakąś niewymiarową morde mam:dry: Serio w każdych jak mucha tse tse wyglądam:dry:

Ja używam żelu- jeju, mega wydajny, jednego opakowania kolor i drugiego biel używam już od ho-ho, nawet nie pamiętam i jeszcze sporo mam;-)
aha - i polecam od razu lenor od nieistotnej;-):tak:

Dita ja tez mam drobna buzie i wygladam jak mucha tse tse ale olalam to i mimo to kupilam duze okulary "muchy" i jestem zadowolona :)
kiedys nawet takich nie mierzylam bo sadzilam ze beda za duze i kupowalam bardziej dopasowane ale i tak byl lipa efekt i w ogole nie nosilam

nieistotna - nie, to nie o to chodzi, że duże - mi się właśnie takie podobają. Problem w tym,że do mojej twarzy w ogóle okulary nie pasują. Mam twarz pociągłą łamaną przez kwadratową łamaną przez w ogóle niewiadomoco. Nigdy żadne okulary mi nie pasowały, normalnie się tylko pochlastać;-)

hehe, ja ostatnio od mamy wydebilam okularki w reserved, co prawda za 29zl ;-) ale fajne ;-) i tez wielkie!
tez mi sie wydawalo, ze do mnie takie klasyczne, male, podluzne pasuja :-) ale tak jak Ilonka, olalam to, bo strasznie mi sie spodobaly ;-)
jak sie zbiore w sobie to zrobie fote i sie wkleje ;-)

strasznie mi cos slabo.. :-( normalnie od 2h mam wrazenie, ze zemdleje :baffled: takie mam mrowienie w calym ciele, jakbym sie upila ostro, miekkie nogi, rece itp. mlody juz w wannie, bo jeczy i nie daje mi zyc, a ja nie mam sily sie z nim bawic, nosic itp :-( Dawid go kapie, zaraz kladziemy spac i poleze troche..

reklama
aenye - po prostu ci ciężko moim zdaniem. Co jak co, ale to ostatni miesiąc, brzuchol ogromny, płuca mają mało miejsca, przepona też, serce musi pompowac za dwoje, po prostu musisz odpoczywać:tak:

A ja dziś sama, znaczy z pokemonami bo A pojechał na spotkanie swojej klasy:dry:
hehe - tyko nie popije bo musiał samochodem pojechać:cool2:

Do góry