reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Agutka - ja daje ambrohexal, ale nie wiem, czy on przypadkiem nie jest na receptę... I nie można go podawać później niż o 18

A lekarka jeszcze polecała tussipini, nawet mówiła,że inhalacje można z niego robić.

reklama
hehe, laski ;-) to do lucky i Dity ;-) przeca ja specjalnie tak pisze, zeby smieszniej bylo. trudno, zebym sama miala nad tym plakac, albo i wam kazac sie uzalac nade mna :-D hehe.
a chlop jak to on, przylazl i sie lasil. pogadalismy, wygarnelismy sobie nawzajem i git. uff. obylo sie bez cichych dni, hehe. powiedzial, ze to dla niego zaden problem i ze bedzie lazil do niego, jak uslyszy, szczegolnie, jesli nie bedzie spal. no zobaczymy :cool2:
ale mam jasno formulowac zadania :cool2: to tez prawda. i na pewno, gdy sie mlody nr 2 urodzi to sformuluje jedno podstawowe. wstajemy po rowno :-D

sugar, tez zazdroszcze umiejetnosci ripostowania. a tobie to tak automatycznie przychodzi, czy po fakcie? mi zawsze po 15min. strasznie mnie to wkurza. za goraca krew, az sie mozg lasuje z tych emocji.. grrrrr.

slonce za oknem mam :-) fajnie! i moze sie dzis dorobie karniszy :cool2: WRESZCIE! mamy je kupione juz jakis miesiac :sorry2: jak wszystko u nas, musza dojrzec do zawisniecia nad oknem :dry:

dobra laski bo sie zawstydzilam :cool2:

bylam z malolata u ortopedy- wsio slicznie
tylko zaczyna mi kaslac :dry:
cos czuje ze szpital mi sie w domu zrobi
mlody, ja zaglutowana i jeszcze elula
grrrr

lucky widzisz jak szybko zlecialo ;-)
i juz jestescie w 5!!!

no i dawaj znaki jak sie czujesz

Sugar-ja mam taka specjalna strzykawke i wszystkie lekarstwa tak podaje.Z lyzeczki mala tez mi wszystko wypluwala.

ja wit C dodawalam w kropelkach do soku

gratki dla zęba Natki i wspolczucia dla kaskadera Filipa :)

Dita jak narazie to plany, w zycie wprowadze jak dorwe sie do gotowki
na razie pyknelam sobie boskie okulary, wlasciwie M. mi sponsornął na Dzien Kobiet
a wybralam drogie ehhehe 100zl
1044xuo.jpg

reklama
Do góry