reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A ja musze sie tez wyzalic.Moje dziecie znow mialo wypadek. Poszlam do lazienki sie umyz a Maniana wziela krzeslo, poszla do zlewu. Nie bylo tam nic, wiec wsadzila palec w kratke wyplywu. I sobie zaklinowala. Zaczela plakac, wiec wypadlam cala mokra z lazienki i ona w tym momencie wyciagnela palec, niestety lekko oskalopwany. Zdarla sobie skore z palca. Pol chalupy we krwi. Pawel mi pomagal, bo sama sobie nie dalam rady. Cala reke ma zabandazowana. Teraz spi, ale nie wiem czy nie pojechac gdzies do lekarza. Bo jak zmienialam opatrunek, to znow lalo sie.

reklama
Nonek, :szok: jaka historia, masakra, ja bym chyba zemdlała ze strachu... :no: Twoja Majerana to ma pomysły :szok:

Sugar współczuję walki z wanną:-(, fakap dobre słowo ;-):-)

Nonek raczej Lekarz ci nic nie poradzi no chyba ze to rozciecie to moze skleić (teraz taka maja metode) a jezeli zdarcie to nic niezrobią. Najlepiej jakbyś zmieniała jej opatrunki pod wodą. Bo wiadomo bandarz sie przyklei i jak odrywasz znów bedzie krew leciała. Szkoda maluszka duża buzia.

majerana horror :cool2:

dita co jak co ale sasiadow mamy zajebistych, zreszta ona ma ubezpieczone mieszkanie, postawimy jej flaszke i bedzie ok :cool2:
tylko nad nami mieszka taki palant buraczany ale jakos go tepimy

w sumie u nas w klatce sa tylko 4 mieszkania

czarna ból podbrzusza w ciąży jak na mega @ czasami aż krzyż mnie bolał, zkąd ja to znam przez całą ciąże tak miałam dzień w dzień non stop no-spa czasami nawet forte i mega ilości magne B6, więc jdnego dnia bardziej odczuwałam innego mniej, przez 9 mc tabsy rozkurczowe a na porodówce tekst Pani Dr ".......rozwarcie na 5 palcy a Pani bóli porodowych nie czuje..... to jakiś żart... i jeszcze planowana cesarka....... zkąd ja pani wolną salę operacyjną wytrzasnę......" no ale podobno jakaś inna kobitka mogła poczekać więc mnie pierwszą wrzucili na stół w tępie expresowym:sorry2:
Ale u Ciebie to pewnie te pierwsze ciążowe bóle, które miną po miesiącu góra 2, ale ja bym wzięła na Twoim miejscu no-spę tak asekuracyjnie, ja pod tym względem przewrażliwiona jestem:confused:
Kasiu kawa bez efektu, oparło się o ibuprom max, teraz mogę patrzeć na oczy;-), ..............dobrze że morfologia ok...... z niecierpliwością czekam na wątrobowe..... jak będą pisz szybciutko:blink:

nonku ja bym pojechała z tym paluszkiem do lekarza.......:confused: buziaczki dla małej

Hej dziewczyny.
Nonek szok z tym zlewem :szok: ,dlatego ja swojego wsadzam do łozeczka na czas kompieli bo mi kiedys z fotela na parapet wlazl jak bylam WC.
Dita ja mialam wlasnie taki pozyczony robilam 3x dziennie i tak jak czarna ci napisala:tak:;-).
Kinga duzo zdrowka:blink:

A ja wczoraj mialam jazde no i sie nasluchalam ze krece kierownica jak bym doila krowe i wogole takie tam ,a rece mnie tak bola jak mnie bil po nich ze szok , mam juz dosc a to doppiero poczatek:-:)-(.

Majerana brrrr:dry: Ona to ma pomysły;-)

Moja natomiast ostatnio przystawia taboret do blatu i natychmiast włącza mikrofalówkę. Pustą. Musimy pilnować żeby była wyłączona z gniazdka, bo nic i nikt nie zmusi jej do porzucenia rutyny prób włączenia falówki kilka razy dziennie:dry::dry::dry:

sugar- no to wieczorek z flaszką się wam szykuje;-)

reklama
Nonek raczej Lekarz ci nic nie poradzi no chyba ze to rozciecie to moze skleić (teraz taka maja metode) a jezeli zdarcie to nic niezrobią. .
......ale mają takie opatrunki nie wiem jak to się mówi fachowo robią psik psik i juz pod tym opatrunkiem się ładnie goi i tego się nie zmienia tylko nie można moczyć... ale też nie jestem pewna czy by taki zrobili jak duże otarcie:confused:

Do góry