reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kochane!

dziekuję za wspoarcie i pomoc. Myślę, że ta depresja u mojej siostry już powoli przechodzi. Disiaj idzie do gina i może zobaczy swoją dzidzię. Najważniejsze, że Paweł jej pomaga /spróbowałby nie pomóc!/ i się o nią i Guziczka troszczy.

W niedzielę mam urodzinki /28 - ale ten czas leci.../ i w sobotę robię imprezkę. Mam nadzieję, że siostra będzie w lepszym humorze, bo inaczej sobie nie wyobrażam.

PS. Kto mi napisze - jak jadą do Irlandii na stałe, to lepiej żeby się pobrali czy nie? Jakie prawa panują w Irlandii? Co należy sie mojej siostrze jako pannie i jako mężatce? Oni chcą tam jechać do pracy i na stałe a nie aby korzystać z socjalu czy coś takiego. Napiszcie proszę. Dziękuję... pozdrawiam

reklama
" ja jutro ide na usg
ciekawe czy cokolwiek bedzie widac"

sugarspunsister napisz koniecznie jak bylo! jestesmy podobnie w ciazy, a ja sie wybieram w przyszlym tyg i tez jestem bardzo ciekawa czy cos bedzie widac :) tydzien temu jeszcze nie bylo!
pozdrawiam

hej dziewuszki :) :) :) tosmy sie rozkrecily, wreszcie! :)

ja tez czekam na dokladna relacje sugarspunsister :) :) nie moge sie doczekac! w koncu juz szosty tydzien, od jutra siodmy... a serduszko moze zaczac juz w 21 dniu! czyli mogloby juz bic... tylko ciezko w sumie je zauwazyc... to zalezy od sprzetu i w ogole. ale generalnie ok. 7 tygodnia powinno byc juz dobrze widoczne :)

moi rodzice i tesciowie [przyszli ;) na razie nie planujemy slubu, bo dopiero urzadzamy mieszkanie, mamy mase dlugow i w ogole, nie ma $ na zbedne papiorki :) ] caly czas gadaja o wnukach :) juz sie nie moga doczekac.. :) a ja to juz w ogole :) a jestem na pierwszym roku studiow (chociaz to moj trzeci rozpoczety kierunek, tamtych raczej juz nie bede ciagnac - do trzech razy sztuka ;)), mam 23, a moj m 22 lata, nie mamy stalej pracy, ale co... :) dla malenstwa najwazniejsza jest milosc rodzicow, a nie ich pieniadze :) i mam nadzieje, ze jakos to bedzie... firme otwieramy ;) sklep internetowy :) i mam nadzieje ze pare groszy wpadnie! :)

Kate_less Widze że prawie idziemy łeb w łeb nawet z datami naszych urodzinek ja mam we wtorek ale 27:))))

A ja dziś znów byłam na zakupkach i kupiłam kolejne 2 staniczki:)) i już mi tak nie ciążą cycuszki bo pewnie im wygodniej, ale nadal bolą. No i kupiłam sobie wcześniejszy prezencik urodzinowy a co tam :))
Aaaaa umówiłam się dziś na kolejną wizyte u gin na przyszłą środe i mam nadzieje że tym razem zobacze coś wiecej niż tylko pecherzyk:)) to już bedzie 7 tydzień.

Kochane koleżanki,

moja siostra była dziś u gina i .... szkoda gadać. Była prywatnie i to jakiś straszny konował!
Piersza ciąża, młoda dziewczyna a on jej nagadał, że:

- nie widzi pęcherzyka ciążowego i
- ciąża jest chyba pozamaciczna, albo
- zarodek jest chory lub "niedorobiony" i nastąpi samoistne poronienie, albo
- nie jest w ciąży, ale też nie jest przez czy po @ i on nie wie, więc...
Zlecił jej badania bety i to wszystko! Kazał zadzwonić jak będą wyniki! Rozumiecie... nic jej nie pocieszył!

Ludzie! Moja siostra jest w 4/5 tygodniu /w 5 przy 28 dniowym cyklu, a w czwartym przy 35 dniowym/, ostatnią @ miała 12.03.06, ale nie wie jaki miała cykl, bo były nieregularne!

Czy tak wcześnie mozna wykryć pęcherzyk? Nie wiem jakim aparatem ja badał - czy dopochwowym czy zwykłym.
Co wy na to? Piszcie

Czarna, no to super! Dzieci ten sam wiek, a ty który rocznik? Bo ja 78.
Fasolki też ten sam wiek!!! Mi też urosły cycuszki, z 85 e/f na 85 F/G! O matko, co będie później? Mój mąż się cieszy...

czarna79 pisze:
Aaaaa umówiłam się dziś na kolejną wizyte u gin na przyszłą środe i mam nadzieje że tym razem zobacze coś wiecej niż tylko pecherzyk:)) to już bedzie 7 tydzień.

Słuchaj, nie uwierzysz, ale ja ma też wizytę 26 w środę na 17:20. A to będzie już 8 tydzień ;) a nie 7!

reklama
kate Najlepiej jak Twoja siostra zrobi jak najszybciej bete i idzie do innego gina a jeszcze lepiej jakby bete powtorzyła za 2 dni wtedy bedzie widziała jak sie rozwija maleństwo. Mnie też moja gin niepocieszyła na wizycie dlatego ide teraz ponownie ale moja gin taka panikara jest i nigdy na poczatku nie jest wylewna:) A co do mojego rocznika to jestem 79, hehe widze ze wy liczycie inaczej troche tygodnie ja tam patrze że jak 7 i kilka dni to jeszcze 7-my tydzien a wy już mówicie o 8:)) ale co tam.

Do góry