reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Kochane!

dziekuję za wspoarcie i pomoc. Myślę, że ta depresja u mojej siostry już powoli przechodzi. Disiaj idzie do gina i może zobaczy swoją dzidzię. Najważniejsze, że Paweł jej pomaga /spróbowałby nie pomóc!/ i się o nią i Guziczka troszczy.

W niedzielę mam urodzinki /28 - ale ten czas leci.../ i w sobotę robię imprezkę. Mam nadzieję, że siostra będzie w lepszym humorze, bo inaczej sobie nie wyobrażam.

PS. Kto mi napisze - jak jadą do Irlandii na stałe, to lepiej żeby się pobrali czy nie? Jakie prawa panują w Irlandii? Co należy sie mojej siostrze jako pannie i jako mężatce? Oni chcą tam jechać do pracy i na stałe a nie aby korzystać z socjalu czy coś takiego. Napiszcie proszę. Dziękuję... pozdrawiam

reklama
" ja jutro ide na usg
ciekawe czy cokolwiek bedzie widac"

sugarspunsister napisz koniecznie jak bylo! jestesmy podobnie w ciazy, a ja sie wybieram w przyszlym tyg i tez jestem bardzo ciekawa czy cos bedzie widac :) tydzien temu jeszcze nie bylo!
pozdrawiam

hej dziewuszki :) :) :) tosmy sie rozkrecily, wreszcie! :)

ja tez czekam na dokladna relacje sugarspunsister :) :) nie moge sie doczekac! w koncu juz szosty tydzien, od jutra siodmy... a serduszko moze zaczac juz w 21 dniu! czyli mogloby juz bic... tylko ciezko w sumie je zauwazyc... to zalezy od sprzetu i w ogole. ale generalnie ok. 7 tygodnia powinno byc juz dobrze widoczne :)

moi rodzice i tesciowie [przyszli ;) na razie nie planujemy slubu, bo dopiero urzadzamy mieszkanie, mamy mase dlugow i w ogole, nie ma $ na zbedne papiorki :) ] caly czas gadaja o wnukach :) juz sie nie moga doczekac.. :) a ja to juz w ogole :) a jestem na pierwszym roku studiow (chociaz to moj trzeci rozpoczety kierunek, tamtych raczej juz nie bede ciagnac - do trzech razy sztuka ;)), mam 23, a moj m 22 lata, nie mamy stalej pracy, ale co... :) dla malenstwa najwazniejsza jest milosc rodzicow, a nie ich pieniadze :) i mam nadzieje, ze jakos to bedzie... firme otwieramy ;) sklep internetowy :) i mam nadzieje ze pare groszy wpadnie! :)

Kate_less Widze że prawie idziemy łeb w łeb nawet z datami naszych urodzinek ja mam we wtorek ale 27:))))

A ja dziś znów byłam na zakupkach i kupiłam kolejne 2 staniczki:)) i już mi tak nie ciążą cycuszki bo pewnie im wygodniej, ale nadal bolą. No i kupiłam sobie wcześniejszy prezencik urodzinowy a co tam :))
Aaaaa umówiłam się dziś na kolejną wizyte u gin na przyszłą środe i mam nadzieje że tym razem zobacze coś wiecej niż tylko pecherzyk:)) to już bedzie 7 tydzień.

Kochane koleżanki,

moja siostra była dziś u gina i .... szkoda gadać. Była prywatnie i to jakiś straszny konował!
Piersza ciąża, młoda dziewczyna a on jej nagadał, że:

- nie widzi pęcherzyka ciążowego i
- ciąża jest chyba pozamaciczna, albo
- zarodek jest chory lub "niedorobiony" i nastąpi samoistne poronienie, albo
- nie jest w ciąży, ale też nie jest przez czy po @ i on nie wie, więc...
Zlecił jej badania bety i to wszystko! Kazał zadzwonić jak będą wyniki! Rozumiecie... nic jej nie pocieszył!

Ludzie! Moja siostra jest w 4/5 tygodniu /w 5 przy 28 dniowym cyklu, a w czwartym przy 35 dniowym/, ostatnią @ miała 12.03.06, ale nie wie jaki miała cykl, bo były nieregularne!

Czy tak wcześnie mozna wykryć pęcherzyk? Nie wiem jakim aparatem ja badał - czy dopochwowym czy zwykłym.
Co wy na to? Piszcie

Czarna, no to super! Dzieci ten sam wiek, a ty który rocznik? Bo ja 78.
Fasolki też ten sam wiek!!! Mi też urosły cycuszki, z 85 e/f na 85 F/G! O matko, co będie później? Mój mąż się cieszy...

czarna79 pisze:
Aaaaa umówiłam się dziś na kolejną wizyte u gin na przyszłą środe i mam nadzieje że tym razem zobacze coś wiecej niż tylko pecherzyk:)) to już bedzie 7 tydzień.

Słuchaj, nie uwierzysz, ale ja ma też wizytę 26 w środę na 17:20. A to będzie już 8 tydzień ;) a nie 7!

reklama
kate Najlepiej jak Twoja siostra zrobi jak najszybciej bete i idzie do innego gina a jeszcze lepiej jakby bete powtorzyła za 2 dni wtedy bedzie widziała jak sie rozwija maleństwo. Mnie też moja gin niepocieszyła na wizycie dlatego ide teraz ponownie ale moja gin taka panikara jest i nigdy na poczatku nie jest wylewna:) A co do mojego rocznika to jestem 79, hehe widze ze wy liczycie inaczej troche tygodnie ja tam patrze że jak 7 i kilka dni to jeszcze 7-my tydzien a wy już mówicie o 8:)) ale co tam.

Do góry