reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Się witam PIERWSZA:szok::szok::szok:
M mnie znerwował tak się kręcił po sypialni że małą obudził:angry: ahhhh a ja bym sobie pospała.

dużo zdrówka dla chorowitków tych malusich i tych wiekszych.

reklama
Aeyne miałam juz wcześniej pisać ale zawsze mi wyleci z łba. Śliczniutka fotka w suwaczku normalnie nie moge się napatrzeć. Strasznie mi sie podoba

czarna, dzieki :-D specjalnie dla ciebie wklejam wlasnie Filipka fotki na 'zdjecia'.. :-)

my zaraz mkniemy na zakupy rozne, wywialo nam wszystko z lodowki, normalnie ZERO zapasow :szok:

hej dziewczyny
mój Fifolek zasnął własnie...
ide robić wiec kawe
w ogóle nie mam pomysłu na obiad help! problem jak nic no nie?:cool2:
masakra..
namówiłam meża na pojscie do kina na film "MGŁA" teraz tak o nim mówią w tv.
troszke sie rozerwę
miłego dnia!
pozdrawiam!

U nas dzis kurczak w porach, zupa ogorkowa.
Ja mam 2 dziewczynki na glowie i 0 czasu.
Mam juz nareszcie nadany numer domu! Moge sie zameldowac!

nonku no tak mało czasu, a obiad z dwóch dań;-), ja jak jestem sama to ledwo co mogę jedno zrobić, a najlepiej zupkę bo to najszybciej, moja mała zrobiła się taką przylepką jak idę do kuchni to i ona też wisi mi na nogach marudzi, otwiera szafiki wszystko z nich wyjmuje a i tak to ja zajmuje na chwilkę, a jak idę z nią do pokoju to już uśmiech i całkiem inna dziewczynka, teraz żałuję że przy remoncie nie połączyłam pokoju z kuchnią:confused:

Kate jestem z Ciebie dumna - muszę poczytać jak przekazać kilka rzeczy na aukcję........

Dita a Ty jak dzisiaj i Twój domowy szpital???

a co do filmów właśnie oglądałam to kinowe RANCZO - fajne i śmieszne polecam kto nie oglądał

reklama
ale wszystkich wywiało....

Agutka- hehe, a nie wiem, bo ja dziś w pracy.;-)Ja już się czuję bardzo dobrze, biore tylko antybiotyk nadal.
Glony chore - Natce gwiżdże cały czas przy oddechach, mimo, że całkiem nieźle już się czuje, a Ala jeszcze źle bo ją mocna gorączka łapie co kilka godzin..
A ogólnie w pracy do du py, nastroje grobowe, brr....

Do góry