reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kinga a Ty w końcu byłaś u jakiegoś lekarza czy jak się lepiej poczujesz to zapominasz, a jak masz takie objawy to zawsze możesz na pogotowie pojechać:confused:, rany julek co Ci się dzieje:baffled:

reklama
o kinga kop na dupsko masz ode mnie też:angry: co do nastroju to też czekam do wiosny...:-(
i Tobie Dita już nie wspomne:wściekła/y:- a niedawno na Patrycje psioczyła a teraz sama się zaniedbuje nosz lac po dupie i patrzec czy puchnie!!!

nonek powodzenia!!

pingwinku super, że dzidziak wporządku a małż jeszcze zdąży popatrzec
trzymam mocno kciuki za koleżanke

witam kolejną czarną i jej Synka
napisz coś więcej o Was i wrzuc jakieś zdjęcia koniecznie!

Lucky jak chłopaki?? no i jak Ty się czujesz??

u nas dzień ok
Mapet w humorze
mi się w dyni kręci nie wiem o czego?
pogoda średnia
ide na kawe:-D

Jezu, sa_raa - gdzie się zaniedbuję???W jaki sposób???
No dajcie spokój, dziewczyny, przecież się leczę, idę do lekarza, siedzę w domu, nie jedźcie już po mnie bo będę płakać

Ej no Dita, plotka poszła że się zaniedbujesz to wiesz, nie zaniedbuj się ;-);-);-);-):-p

Komis okazal sie już nie istnieć - przerobili go na sklep normalny, buu.
Pozostał tylko komis allegro ;-)

Dita moze masz coś z węzłami chłonnymi???? Albo alergia na antybiotyk????
A mała od czego ma temp.
Kinga ty idz do tego lekarza w końcu albo zrobimy ci skłądkę na prywatnego:wściekła/y::wściekła/y:
Pingwinku ale masz już wielkoluda, ciekawe kiedy mój taki bedzie pewnie za 6tyg:-D:-D

Lucky, Nonek mojej tez jak wychodza zeby ma jakas infekcje i goraczke Narazie stan to 13:cool2:

reklama
Kinga a Ty w końcu byłaś u jakiegoś lekarza czy jak się lepiej poczujesz to zapominasz, a jak masz takie objawy to zawsze możesz na pogotowie pojechać:confused:, rany julek co Ci się dzieje:baffled:
nie byłam u lekarza jeszcze tz mam dzwonic w tym tygodniu ale czułam sie lepiej wiec nie dzwoniłam a teraz znowu coś..

wiem wiem wiemm kopiecie mnie i prawidłowo!
mąż nawet mi nagadał.
pójde.... no a jak bedzie mnie na maksa bolało dzis wieczorem to na pogotowie nawet pojde. z tym że boje sie że zaraz mnie do szpitala bedą chcieli kłaść! ja sie nie zgodze na pewno.

Do góry