reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita bidulo:-( weź coś od bólu może to powinno być ci lepiej. powrotu do zdrowia jak najszybszego Ci życzę.

Filip własnie zasnął wiec mam czas dla siebie.
w ogole ostatnio deprecha jakas mnie łapie.. nic mi sie nie chce i ciągle mi źle.. nic mi sie nie układa:no:
Wierzę że wraz z nadejściem wiosny wszystko się jakoś ułoży. No bo skoro do życia budzi się przyroda,wszystko się odnawia i świętujemy Zmartwychwstanie Chrystusa to nasze życie też musi zmienic się na lepsze. No przynajmniej bardzo byśmy tego chcieli..
zgodzicie sie ze mną?

reklama
Witaj serdecznie-czarna 2444

Kinga-ja tez czekam i czekam na ta wiosne.

Nonek-ja robie inhalacje przed kompem tzn mala bawi sie klawiatura i generalnie to jest moja metoda.Choc czasami ma jakis film i wtedy jej starsza siostra w trakcie inhalacji odstawia przed nia rozne szopki zeby dala sobie zrobic.

Hej kobitki, witam jeszcze pizamkowo:-).
Witam nowa Czarna i jej Eryka.
Dita ty to mnie naprawde nie denerwuj! Jestes na zwolnieniu czy loisz w pracy? Masz isc do lekarza!!!!!! Bo Cie kopne w dupsko.
Siadam zaraz do nauki, mam dzis zaliczenie z mikrodermabrazji. Dzis mi beda rozbic zabieg, hehehe. Na cos w koncu ta szkola sie przyda;-).
Maniana jak to ona, rzadzi na calego. Nauczyla sie wczoraj nowych slow- Pa ni, pan. I tylko teraz chodzi i gada do wszystkiego.
Kinga zazdroszcze tak bezbolesnego zabkowania i gratulacje nastepnego.
U nas kazde zabkowanie z choroba. Na szczescie po kilka naraz.

byłam w pracy, jestem w domu. teraz musze się na jutro do lekarza zarejestrować.
w piątek musze być pracy choćby się paliło bo mamy mega wielką ważną kampanię reklamową i klienci bedą drzwiami i oknami przyłazić
taaa

Ejo kochane
wlasnie wrocilam z USG, maz sobie nie popatrzyl bo Mercedes sie wsciekla i musial z nia wyjsc.
Dzidzia zdrowa ma 6 cm dlugosci i bardzo sie rusza. Mam termin wyliczony na 19 wrzesnia. Tyle z nowosci

Witam nowe forumowiczki!!!!! Mamy nastepna Czarna!

Ach a nasza najblizsza znajoma z Paryza jest w 31 tyg ciazy i od niedzieli w szpitalu. Rozwarcie na 4cm, skurcze, bedzie rodzic na dniach. Juz sie psychicznie podbudowala, ale bylo zle. Dzdzia ma 1,7 kg wiec lekarze sa dosc zadowoleni, dali jej jeszcze zastrzyki aby dzidzi szybciej plucka sie rozwijaly

No to o tyle masz szczescie. Kuruj sie dziewczyno. Jutro musisz koniecznie odwiedzic jakiegos lekarza.
Ide sie kapac. I doprowadzic do stanu uzywalnosci.

Pingwinku ciesze sie, ze z dzidzia wsio ok. Fajny termin, to co Panna bedzie?
Mam nadzieje, ze Twoja znajoma urodzi jak najpozniej. I ze wszystko skonczy sie dobrze. Musi byc dobrze:-).

Pingwinku, ale dużego dzidziaka juz wyhodowałałas :-) Dorodny egzemplarz, dwa razy większy od mojego :happy2: Gratulacje!

Moja kuzynka urodziła właśnie w 31 tygodniu, mały miał 1,110 kg - także dużo mniejszy, a wszystko skończyło się dobrze (czyli jest zdrowiusi i śliczny, ma 7 lat). Także możesz podbudować koleżankę, bo jej to juz całkiem duży klops :tak::-)

Czarna i Eryk - witajcie! :happy2:

Idę zaraz do komisu zabawkowego w odwiedziny, bo mały już chce klocki układać, a ma jakieś syfiaste co do siebie średnio pasują i trzeba mu coś kupić :happy2:

reklama
Pingwinku dobrze ze dzidzi zdrowo rosnie
Co do kolezanki to juz mowilam ze odwiedza nas kruszyna urodzona w 30tc 1.6 zdrowa jak rydz :)

Do góry