reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dzień doberek popołudniowo.
Byłyśmy u lekarza mała ma jakiś dziwny powrót choroby, na szczeście ładnie się odrywa.Ale co sie namęczy bidulka to sie namęczy tym kaszlem.
Jukka ja też używam inhalator. Mam go już 10 lat:szok::szok::szok: i też uważam za rewelacyjna sprawe. Ale jak widać dla mojej małęj to za mało:baffled:
Roni Gratulacje córci i wszystkiego dobrego i łatewego rozwiazania. I dużo zdrówka dla Jasia i was.
Atol ale masz fajniutko.Sobie odpoczniesz troszku

reklama
Witam się i ja kawusiowo:-)
wpadam tylko na chwilkę:sorry2:
spadamy na weekend do Polanicy
do zobaczenia po weekendzie
Buziaki:-D

Roni - szkoda:sad: ale to tylko twój wybór:confused2: gratuluję córeczki:tak:i życzę spokojnej ciązy, lekkiego porodu i szczęsliwego macierzyństwa:-) i w ogóle zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń:yes:
Lucky - jak u lekarza???
Kasiu - trzymaj się cieplutko i może jakieś balsamy trochę pomogą? albo kąpiel w jakimś specyfiku? ziołach? olejkach? itp...
Kinga - a ty wiecznie sprzątasz;-) co cię czytam, to "lecisz sprzatnąć" hehe:-D
Ditka - BUZIOLE!!!

A! SIO CHOROBY!!! A! SIO!!!:growl:

Miłego weekendu...

hejo.. :-)

ja dzis zdecydowanie cierpiaca :-( mam tak parszywa infekcje (wiadomo, czego), ze placze z bolu i nie moge sie ruszac :-( koszmar.. jakis pomysl..? mam sie smarowac gencjana! fujjjj i clotrimazolem, + jakies globulki.. a to juz od wczoraj stosuje i jest coraz gorzej.. :-(

do tego Filip zaglutowany.. bez goraczki na szczescie, i wesoly, ale kaszle.. jak sie nie poprawi do jutra to po lekarza zadzwonie..

gupi dzien :-(

aenye- jak moja Natka miała to ścierwo to bardzo jej pomagały nasiadówki w korze dębu (do kupienia za grosze w aptece) - zaparzasz, wlewasz do miednicy, dupen klapen i działa rewelacyjnie.

kate
- udanego odpoczynku:tak::tak::tak:

Jukka
- a jak ten inhalator wygląda? Może znajdziesz jakis link? Berodual? My mamy berodual ale w sprayu do podawania przez tubę (jezu, jakie to cholerstwo drogie - 67 + 70 tuba:szok:)

aenye ja mialam jakas infekcje z mloda i lekarz przepisal mi jakies nowe tablety ktore pomogly od razu
poszukam pudelka i dam Ci nazwe
to jedyne w pl ktore maja jednoczesnie jakies tam 2 skladniki

oczywiście ja nie w temacie dlaczego Roni ucieka:no:, więc nic nie mówię, tylko gratki Blanki, i życzę powodzenia i żeby było z dwojką lżej niż z jednym dzieciątkiem, buziaki słodkie

a mie po tym wcześniejszej@ boli podbrzusze i jestem umówiona na wizytę dopiero w środę, ale może zadzwonię i umówię się na sobotę jak byłam w ciąży to korzystałam z "pozaprogramowych "wizyt.... ale co to może być.....to ja nie wiem:wściekła/y:

sugar, a wez sprawdz, czy to na grzybice, co? bo ja mam grzybice ponoc.. daj Boze, by bylo..

nie wiem zupelnie, od czego, nie korzystalam z zadnego obcego kibla, zadnych nowych kosmetykow, nic. moze to byc po antybiotyku, ktory stosowalam juz z dobre pare tyg temu???? w szoku jestem, nigdy az tak nie mialam...
i co myslicie o tej gencjanie..? ponoc ma sie porzadnie rozprawic z grzybkiem, a ja zadnej roznicy od wczoraj nie czuje, wrecz jest coraz gorzej, zaraz mi c.. wypadnie :shocked2: a brudzi jak cholera, jak ja mam niby sie jeszcze mascia tam smarowac, skoro normalnie jak fioletowa kredka wygladam..?????????

reklama
Do góry