reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

o mamma mia ale rewelacyjnie dziewczyna na nartach popyla, gratuluje, suuuper

spadam grac w moja nowa gre, normalnie uzaleznienie kolejne:-p

reklama
dita - gratki dla zawodowej narciary!!

kicia poraz kolejny zazdroszcze Karpacza
a gdzie tam nocujecie jak moge wiedziec?

atol co to za giera?

ja padam na pysk
Młody od wczoraj jest nie do zniesienia:-(

Ala nie zdążyła ciociom podziękować- padła jak mucha po dobranocce,hehehe:-D:-D:-D

i ja ide, kurde, nadwyrężyłam sobie mięsień łydki, boli jak skurczybyk, musze coś z nim zrobic;-)

Kate niestety stoki nasniezane :-( ale dla laika to niewiele zmienia ;-)
Dita moze jakies wskazowki dla pocztkujacych?? Ala super jezdzi!:tak:
Sara spimy w hotelu Skalnym (maja pokoj zabaw dla dzieci).:-)

Sugar co taka zla?

Atol jaka to gierka?

pytam bo my w Karpaczu też często jesteśmy
tylko śpimy sobie u prywatnych ludzi tzn miby to pensjonat ale nie ma nazwy ani wywieszki
to jest kawałek za stadionem jakbyś w dół Karpacza szła super lokum
a ile w Skalnym za nocke?

reklama
ejo ejo

cradle of persia, normalnie chora jestem:-p;-)

sugar wczoraj zly dzien byl, u mnie tez jakos tak...

ale wieczorem bylo juz ok

Do góry