reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem, jeszcze żyję, ale kaszel + mdłości skutkują nie za ciekawie :-(
No well, na razie leżakuję w wyrku, błogosławiona moja mama, ozłocić normalnie, zajmuje się piotrusiem rano, potem D. po południu.

Dita, gratki dla Ali! Jezu, co za góra wielka :szok: Ja bym dostała zawału ze strachu zanim zaczęłabym jechać ;-)

Marysia, spróbuję ci wysłać dziś lub jutro pocztą garnituro za pomocą małżonka, bo coś tam ma do wysłania przy okazji. :tak:

reklama
ahojjj!

kurka, mialam nadzieje, ze wiecej bedzie do poczytania..! co tak proznujecie??
my dzis mamy chrzciny. jestem zla, bo Filipek wyglada ostatecznie srednio, ale trudno. zjezdzilam cale trojmiasto w poszukiwaniu bucikow, ktore bylyby jednoczesnie brazowe/ciemnobezowe i choc odrobine eleganckie :baffled: i zadnych nie znalazlam! zalamka.. a dla dziewczynek jakies 100 tysiecy przeroznych bucikow, sandalkow, lakierkow, srerkow. totalny seksizm w tych sklepach!!!!!!!!!! :-p
do tego jego blezerek, co mu mama kupila, jest za duzy z deka i w ogole - mam juz dosc. trudno, na wariackich papierach, to na wariackich. i juz.

ale zapowiada sie fajnie :-) tylko juz mnie zdazyl mezul wkur.wic, bo mial byc po nas juz o 11, a on mi dzwoni, ze kuzwa bedzie o 11.30, bo mu jeszcze auto myja!! a mialam jeszcze do auchana podjechac po cos, a na 12.15 mam kuzwa fryzjera!!! co za baran. GRRRRRRRRRRRRRR.

dobra, koncze, bo jeszcze bede spozniona.

buziam goraco i trzymajcie kciuki, bym w tym szale nie oszalala i ja. :-)

jej Patrycja zapomniało mi się, że to już dzisiaj!!!
a więc wszystkiego najlepszego dla nowego Aniołka
no i powodzenia!!

my dzisiaj spadamy gdzieś na 3 dni odsapnąc trochu
buziasy i miłego dnia

hejo;-)

Kicia - rady dla początkujących narciarzy? Ty już masz najgorsze za sobą, załapałaś o co chodzi, teraz już tylko praktyka praktyka praktyka;-):-D:-D

aenye - no to całusy dla Filipka. Czekamy na relacje:tak::tak::tak:

kasia - spox, tych nudności to jeszcze tylko z miesiąc....;-):cool2:

A tu wkleję dla rozrywki: szpieg z okna wypatrzył Piotrula z babcią w trakcie buju-buju:
foto20009xp9.jpg

:-):-):-)

Aenye - miłego chrztu :happy2: Nie przejmuj się tak, Filipek na pewno będzie piękny śliczny :tak:

Dita, najgorzej że ja ich nie mam praktycznie jak jem. Ale jako żem chora to nie chce mi się zwlekać i robić sobie żarcia :baffled: Więc w dzień cierpię, potem D. mi chodzi i robi jedzenie to odżywam ;-)

Jejku Kasiu jak ja ci szczerze wspolczuje
dobrze ze masz takich pomocnych bliskich :)

Aenye trzymam kciuki by wszystko bylo ok

laski nie czaje co sie dzieje
moj komputer pokazuje wlasnie ze jest godzina 8.33
weszlam na o2.pl i tam tez pokazuje 8.33
wpisalam w google zagar i wielki zegar pokazuje jak byk 19 luty godz 8.33
popadam w paranoje czy jaki hooj

reklama
nieistotna kombinuje jak nie wiem:cool2:
Pisze do nas z jakiegoś New Yorku a ściemnia że z jakiegoś Stargardu:cool2:

Do góry