reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar kondolencje:confused2:
co do pracoholika to ja mam to samo:confused2:
a jak nie jest w pracy lub zmęczony po pracy to się źle czuje(miałaś przykład jak byliśmy u Ciebie) i kompletnie nie do życia:confused2:

KICIA atol buziaki wielkie i wracajcie do zdrowia!!!
kate ja myśle, że to zębiszcza:baffled:

ja dzisiaj też dzień do bani
byłam na egzamie i ch..... w pizdu poprawka się szykuje jak nic:confused2:

bleh..........
zaraz spadam spac
bo jutro z Młodzianem na kontrole o 9 rano

reklama
och moj dzis strasznie dlugo usypial bo go meczylo
biegunke mial caly dzien i pod wieczore sral sluzem o zapachu trupa
ale to chyba zebolek albo zupka z brokulow

kate no ja na dzisiejszy też nie miałam czasu się uczyc ni hoho:baffled:
a to pisemne ścierwo było i pytania z kosmosu normalnie
szit

tak buźka świetnie opisuje mój nastrój dzisiaj:confused2:

Ja mam jutro lingwistyke /cala fonetyka j.polskego+ opisy wsiech polskich głosek+inne badziewia+rentgenogramy:baffled:/ i wlasnie tak sie czuje:confused2:
tyle rozumiem:oo2:
tak bede jutro sciemniac:hmm:
a tak bede udawac, ze cos jednak umiem:huh:

dobranocki:-)

kate :-D
ja mam tak jak zagladam (ale szybko zamykam ;-) ) do notatek z historii jezyka polskiego :-D same krzaki i najlepsze, ze trzeba np. wiedziec, z ktorego wieku i regionu tekst, zeby wiedziec, jak przeczytac niektore sylaby czy w ogole gloski :-p totalna czarna magia, nie wiem, jak ja sama mam to opanowac :-D
bede wygladac tak :oo::unsure::rolleyes2::unsure::no2::huh:

jej no i co pierwsza dzisiaj??

nock super ale za to od rana mega spięcie z T.
fak fak fak

ide wywali kołdry na dwór i się ubrac
pitole nie sprzątam!!
nawet paluszkiem nie rusze:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wow a ja druga:szok::szok::-D

Sa_raa a co tam nie sprzątaj;-)

A my nocka taka sobie. Mała troszku marudziła a rano z wielkim zółtym katarem wstała:szok::baffled::szok::wściekła/y::wściekła/y:. Hugie wie skad:eek: Teraz śpi. A M kupił sobie nawigacje i smiga teraz po Pile by ja sprawdzic:-D:-DAhhh te chlopy.

Kurka kiedys czytałam ze macie jakies fajne programy do licytacji. Bo ja juz nie moge zawsze ktos mnie przelicytuje:angry::angry:

polecam www.snip.pl;-)
Rejestrujesz się i pierwsze 6 strzałów masz na darmo. jakby co - wpisz mnie jako polecjącą - edyta0707 - to będę mieć strzała za darmo;-):-D

Grunt to dobrze ustawić cene - tylko tyle ile jesteś w stanie wydac, bo jak pati chyba kiedyś nastawiał 120 za kombinezon, to z 60 skoczyło za 120,hehe - ale utargowała o ile pamiętam;-)

reklama
a u nas juz obiadek zrobiony ja nawet zjadlam.
Mala spi na dworku a ja porzadek w fotkach planuje zrobic.
Nocka jak zwykle czyli spoko
wieczorem male spiecie a m ale nie dalam sie sprowokowac wiec dzis od rana raj
a wieczorkiem babski wieczor ... chyba.
M idzie na urodziny do kkumpla. nie mamy z kim malej zostawic wiec ja zostaje. Nwet mi to na reke bo nie chce mi sie po macy siedziec na drugim koncu miasta przy jednym piwku bo i tak ktos musialby prowadzic spowrotem.
wiec laski sie zleza do mnie i bedzie git
a moze wieczor pieknosci zrobimy sobie...hehe i wreszcie upodobnie sie do ludzi:)

Do góry