reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
wy znowu pijecie :-p

ja dzisiaj mam dzien wkur w i jakos najchetniej bym trzasnela drzwiami i poszla na wodke z jakims moim eks :laugh2:

z moja matka kosa juz duzo mniejsza ale generalnie to ona sie przymila ja mam olewke
moj pracoholiczny konkubent mial dzisiaj przyjechac, mielismy jeszcze pokupowac cos w sb pojsc na obiadek do babci polazic z psami i w nd rano pojechac do waw
ale kuzwa nie- bo on ma JEDNAK zdjecia ( patrz jakis frajer sciemnil i on wzial oczywiscie ) i najlepsze JUTRO tez ma zdjecia
wiec bedzie w nd rano i w nd wyjedziemy bo on w PONIEDZIALEK rano tez ma zdjecia
wiec generalnie musze sie stresowac i sama zawijac caly ten majdan i dwojke dzieci
ku rwaaaaaaaaaaaaaaa
powiedzialam mu ze jest niepowazny idiota i mam gdzies jego rozkazy i zyci na wariackich papierach- NIC nie mozna z nim zaplanowac

moj ojciec zjadl wszystkie bulki jakie kupilam na kolacje wiec nie mam co jesc

moja corka odstawia przy cycku jakies cholerne szopki, je a potem sie kreci i ryczy( wszystko leci jak nalezy) przy butli tak oczywiscie nie ma

choooj mnie strzeli jak tak dalej pojdzie:angry::angry::angry::angry::angry:

ja po jakimkolwiek alkoholu mam nogi z waty, a piwa niestety nie lubię / bez liczu proszę/,ale za to wódeczka sok malinkowy i tabasco tzw wściekły pies lubię i jako że przestałm karmić teraz czekam na okazję, a dlatego to lubię bo nie trzeba przepijać i super smakuje, a zwykłą czystą to zazwyczaj bez przepitki też, a najlepszy pożeczkowy absolut:tak:

wkleiłam zdjęcia na zdjęciach - z pomocą męża, bo nie chciał żebym siedziała do północy zlitował się:laugh2::-p

sugar ona nie chce Twojego cycka bo Ty się złościsz a ona to odczuwa położna by Ci powiedziała że jest niespokojna przy karmieniu bo "wypija" Twój stres, więc luzik i tak nic nie zmienisz a tato jak zjadł bułeczki to powiedz mu po cichu na zdrowie i już.... takie życie:baffled:

Sugar mala moze sie zloscic bo przy cycu sie trzeba napracowac a z butli samo leci...
moj mial tez taki kryzys ale go przetrzymalam i samo przeszlo
powodzenia

reklama
Wcieło mi posta.
My z M dziś bedziemy "degustować"Rumuńska wódkę(podobno jak polska sliwowica) Nigdy niepróbowałam:confused2:

Aeyne fajna pufka ale u mnie miejsca brak:no:Dziewczyną chce kupić ale mniejszą

Sugar znam takie akcjie z pracoholikiem. Ale szczerze takiej cie jeszcze nie znałam. :szok:

Do góry