reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kolejna trojmiastka fenomen :)

zmeczona jestem
mam mega uczulenie na buzi
malutki grzecznie spi
pije piwko
:)

reklama
uwielbiam Kevina Spacey, jest git, Jeff Bridges taz szczgolnie z roli Dudea popijajacego slynnego tu bialego ruska;)))))))))))))))))))))

kicia u mnie na pewno nie wirus do testowania
teraz tez przylazlam po spotkaniu ze stara kumpela notabene w ciazy i WOGULE nie jestem spiaca :no:
a jutro wracam do wawy i musze jeszcze ogarnac kilka bambetli :eek::eek:

Witam z rana :-)
Wyspana :-) jestem ze ojej ale w domu tak jakos busto bez babla M w pracy a ja sniadanie jem w łózku :-) i leniu****e :rofl2:
Wczoraj było miło i sympatycznie słowem udany wieczór
M dziekuje wszystkim za zyczenia

I wogóle to czuje sie fatalnie w tej ciazy :-( nie moge jesc bo mi nie dobrze zaraz, w głowie mi sie kreci ogolnie to nic mi sie nie chce i tylko bym sobie lezała
Mam nadzieje ze niedługo minie bo nie wyrobie poprzednia to był cud miód przez 9 miesiecy zero dolegliwosci teraz jest strasznie

Halo halo
A ja mam kacyka.
Wodeczka z red bulem sie wczoraj lala.
Posiedzialysmy chyba do 3.
Milutko bylo.
Tatus tez kolo 3 wrocil ... ledwo wrocil:)
Ale rano czul sie winny i zabral mala na sniadanko a ja pospalam do 10:)
A co do wirusa to testowalam i nic wiec chyba zwykla zoladkowka.

reklama
Do góry