reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa - oko bylo do ciebie.Mysle ze powinnas wiedziec co i za co:tak:

Agatonku -kochana ,mam nadz ze mnie nie wepchniecie za kare na ten watek...jak mu tam"bezsensowne cos tam cos tam...jakies docinki"
Nie przyszlo mi nawet do glowy ze ktoras z was moglaby sie poczuc urazona moimi slowami... .No co wy dziewczyny!
Pozatym..moze i nie mam nasiekanych mega ilosci posciorow,ale badz co badz siedze na forum juz od ~20tc...Nie od wczoraj,ani przedwczoraj.
Zawsze mialam poczucie przynaleznosci do grudniowej rodzinki...takie niepisane,bardzo cieple i przyjemne.

Nie ma sie czym chwalic,dzialu ani watku nie zakladalam,aleeee lubie tu czasem zagladnac i ciesze sie ze wiem kogo o co pytac i z kim o czym porozmawiac.
Nie mam zamiaru sie z kim kolwiek klucic,a najlepszy sposob na niejasne sytuacje to luz + porzadne zajecie sie czyms porzytecznym,bo najlepsza na kaca jest praca.

reklama
Smaka narobilyscie.W chwilach kryzysu mam ochote sie nawalic "co pod reka"!

Od prawie 2 lat nie pije alkohlu...Moje dziecko nadal cyckowe..heh
Tylko w nocy ale jednak:confused2:

eee Asiunia zeby bylo jasne nie mialam niczego zlego na mysli ja tu nie mamusia grudniowa i nie czuje sie kims super wybitnym, po prostu juz troche schizka ze jak sie wraca do tematu to dyskusja na nowo sie rozkreca, sama jakies jazdy robilam ale wiem ze nie ma to sensu bo nawet najzwyklejsze stwierdzenie moze byc zle zroumiane dlatego moze jestem przewrazliwona, ja doskonale wiem ,pamietam cie asiu z okresu ciazowego i naprawde nic zlego na mysli nie mialam :tak:

ja nie wiem co to cyckowe dzieci

obie nie chcialy:no:

ale za to mam bonus w postaci nawalenia sie kiedy chce:-p;-)

hehe dokladnie jak ja, od poczatku karmienie mieszane od 3 miecha na modyfikownym, odpukac wszystko jest git, i odkad pamietam tez moge sie nawalic kiedy chce, heheh

Hej mamcie. Ja nie pilam nigdy ruska, ale musze koniecznie sprobowac. Teraz wlasnie sacze grzane pifko na zatkane zatoki. Moj m. zrobil mi niespodzianke i zabiera mnie na weekend do Polanicy do hotelu. Ze znajomymi jedziemy. I jakas opiekunka do dzieci ma byc. Jupiii!!!!
Witam nowa kolezanke!
Jezu 2 lata abstynencji.....niewykonalne!

hehehe:cool2:

Ja tam więcej plusów butelki niż minusów cycka ;-)

W sumie to nie wiem.
Ale wolę jednak butelkę

moze wydam sie matka wyrodna...

ale tez wole butelke:-p

nonek suuuuper

jak ja bym chciala gdzies bez glonsow pojechac echhhh

reklama
niezly bonus....moj limit wyczerpal sie na poczatku marca 2006
w najgorszym wypadku moge sprawic sobie suwaczek pregnancy i umzec na suchoty....

heh...

Wiem ze jak kiedys dopadne do jakiegos procenciaka to po kilku lykach na bank zalicze zgon

Do góry