reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinku kocham białe złoto!!
Super niespodzianki i super, że wszystko się układa
a Malutka pomału pomału wróci do ideału (ale mi się rymło:-p)

reklama
Alez jestem padnieta...niedawno wrocilam z zakupow. Jak ja nie lubie lazenia po sklepach.

Pingwinku mezus pierwsza klasa. Tez uwielbiam biale zloto.

Ja tam uwazamze klotnia od czasu do czasu oczyszcza atmosfere.

Hej dziewczyny
Spokojny czwartkowy wieczor....:sorry:

Gudniowki,grudniowki,grudniowki
Cos tu sie na tym forum pozmienialo i to sporo.Dlugo mnie nie bylo atu jakies Sondy,przyklejanki,wycinanki.Nie za bardzo wiem po co to wszystko.
A moze to efekt jakiejs podniety BBoskiej ...netoholizm
easy girls

A tak wogole to sie troche stesknilam za mamusiami z brzusio-grudnia 2006
NAjslodsza kropelka z nowosci to freszowski watek "mamus po raz kolejny"...
Jestem w szoku ze juz tak duzo nowych zafasolkowanych buniow.
Ogromne,przeogromne gratualcje dla mamus i tatusiow rzecz jasna.

szmnie...znalazlas..No!;-)

wspolczuje klotni z mamami, tak dlugo jak mieszkalam z moja to byly przenarozniejsze jazdy, ale sie polepszylo odkad sie wyprowadzilam i od kwietnia to nawet jednego spiecia nie bylo! Z J za to bywa kilka dziennie ale jak napisalam wyluzowalam i juz nie jestem zawzieta, wole pierwsza wyciagnac reke niz sie boczyc w nieskonczonosc...

Dzis mily wieczor u nas J sis nas odwiedzila i bylo super, lubie takie spokojne, leniwe wieczorki w gronie rodzinnym ;) Naprawde ten dzien zliczam do udanych bo jakos humorek dopisuje, lubie byc taka zadowolona z zycia ;) i Wam tez tego zycze!

Asia czill jak widzisz laski staraj sie nie wracac do tego co bylo...ja wyciagnelam jeden wniosek po tym wszystkim, nie wyciagac pochopnych wnioskow i nie osadzac po pozorach i na moj gust wyszlam z tego z w miare czystym sumieniem :tak:

dla mnie ten dzien to masakra

w pracy strasznie, w domu strasznie

na szczescie juz glony spia, a ja sie relaksuje z moim ulubionym bialym ruskiem:-D

kurna Atol pisalam juz zawssze sie wkurzzam jak piszesz o rusku!!!! jakos zal mi te 70 zyla na kahlue wydac hehe choc to moze zade n kosmos bo i tak codziennie jakies piwko idzie...musze sobie uzbierac aaaa i kupic kruszrke do lodu bo rusek z calymi kostkami nuda ze szok ;)

70zyla ale na ile starcza bo duza butla:-D

ja wlasnie dzis zakupilam bo sie nam bylo skonczylo

i prosze od razu humor lepszy:-D

i znow molestuje mojego T ze chce 3 dziecko:-D:-D:-D

reklama
U mnie spięcia i kłutnie z M były, są i będą. A najlepsze są przeprosiny i godzenie:rofl2::-D;-)
Z mamą się niekłuce bo się mało widujemy:-p

Jukka to tylko pogratulowac sprytu córki:))

A mi sie nic niechce idu M ciuszki wyprasowac:-p

Do góry