reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja osboscie preferuje tez butelke, jakos mi sie wydaje ze mamy maja zdrowszy stosunek do dzieic butelkowych, to oczywiscie moje zdanie i prosze bez urazy :tak: :cool2:

reklama
zaraz pijaczki

ja tez powinnam juz smigac spac, ale tak sie milo wyluzowalam i dzieci nie placza(jak na razie ) ze mi sie nie chce

A ja sie wogole nad tym nie zastanawiam.
W zasadzie nie wiem jak to jest z butelka bo nigdy go nia nie karmilam.Sporadycznie-moze ze 2 razy czyms poilam.
Wogole jej nie toleruje,ale nie o to mi chodzi...podaje mu piers bo sie jej domaga i tylko w nocy
Kiedy tak mi mowi wlasnym kosmicznym babloszkiem ze potrzebuje mamy cycola...
bo chyba tylko tego ?...glody nie jest bo zawsze je wieczorkiem kolacyjke.

Nie wciska mu jej na sile,ale i na sile nie odzwyczajam.Ot takie nocne cycolenie niekontrolowane...

reklama
Do góry