reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Agutka te kartki ze sznurkow? No problem. Ile tego trza? Szkoda, ze wczesniej nie powiedzialas, juz by sie uzbierala kupka. Acha, obojetnie z jakiego gatunku?
Ja mam dzis dzien lenia. Prasowanie caly czas czeka, koty pod szafkami lataja. Zaczynaja wielkoscia przypominac moje zywe koty.
Ja mam dzis dzien lenia. Prasowanie caly czas czeka, koty pod szafkami lataja. Zaczynaja wielkoscia przypominac moje zywe koty.
Jakie kartki z liptonów?
Ja też mogę parę pozbierać
Ale przynajmniej wiarygodna ta akcja?
Bo jakos mi to nie podchodzi, tak jak kiedyś były akcje zbierania kodów kreskowych z 4 na początku na wózki inwalidzkie itp i okazywało isę to jedną wielką ściamą.
Nie wiem, co o tym sądzić
Ja też mogę parę pozbierać
Ale przynajmniej wiarygodna ta akcja?
Bo jakos mi to nie podchodzi, tak jak kiedyś były akcje zbierania kodów kreskowych z 4 na początku na wózki inwalidzkie itp i okazywało isę to jedną wielką ściamą.
Nie wiem, co o tym sądzić
maja_1980
grudniowa mama '06
no się cytuję
tak chodzi o te ze sznurków, mam nadzieję że wiarygodna, koleżanka z pracy powiedziała o akcji zbierania to w pracy zaczęłyśmy zbierać, a mi przyszło do głowy że poproszę Was to jakoś może szybciej pójdzie, ale więcej informacji co do tej akcji to może jutro bo koleżanka się rozchorowała i nie ma jej w pracy, a specjalnie nie będę do niej dzwonić
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę jeżeli pijecie herbatkę Lipton exspresową, to czy mogły byście zbierać dla mnie te żółte papierki które są przy torebeczkach z herbatą......
Zbieramy je na wózek inwalidzki dla dziecka tzn fima Unilever kupi taki wózek jeżeli uzbieramy ....../ i tu nie wiem ile dokładnie koleżanka mi jutro powie/ kg czy szt tych papierków.
Jeżeli byście zbierały to ja podam mój adres i byście mi je przesłały![]()
tak chodzi o te ze sznurków, mam nadzieję że wiarygodna, koleżanka z pracy powiedziała o akcji zbierania to w pracy zaczęłyśmy zbierać, a mi przyszło do głowy że poproszę Was to jakoś może szybciej pójdzie, ale więcej informacji co do tej akcji to może jutro bo koleżanka się rozchorowała i nie ma jej w pracy, a specjalnie nie będę do niej dzwonić
reklama