reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nonek to Ty jako jedyna pijesz chyba liptona proszę zbieraj mi te karteczki a jak skończy ci się opakowanie to mi prześlij ,adres wysyłam na priva

reklama
Ja juz swiezutka, pachnaca, ubrana...zaraz spadam do tesco na zakupki bo w lodowcw swietlo tylko mamy:)
Cos to BB dzis przerywa:(

Agutka te kartki ze sznurkow? No problem. Ile tego trza? Szkoda, ze wczesniej nie powiedzialas, juz by sie uzbierala kupka. Acha, obojetnie z jakiego gatunku?
Ja mam dzis dzien lenia. Prasowanie caly czas czeka, koty pod szafkami lataja. Zaczynaja wielkoscia przypominac moje zywe koty.

Jakie kartki z liptonów?
Ja też mogę parę pozbierać
Ale przynajmniej wiarygodna ta akcja?
Bo jakos mi to nie podchodzi, tak jak kiedyś były akcje zbierania kodów kreskowych z 4 na początku na wózki inwalidzkie itp i okazywało isę to jedną wielką ściamą.
Nie wiem, co o tym sądzić

Dita no pamietam, cale szkoly zbieraly! A ta 4 to chyba z Niemiec produkty mialy. Ja wlasnie o kartkach z liptona pierwszy raz slysze, ale nie szkodzi mi zbierac.

no mi też nie zaszkodzi zbieranie tylko nie wiem, o jaka karteczkę chodzi?
Tą na końcu sznurka?

no się cytuję

Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę jeżeli pijecie herbatkę Lipton exspresową, to czy mogły byście zbierać dla mnie te żółte papierki które są przy torebeczkach z herbatą......
Zbieramy je na wózek inwalidzki dla dziecka tzn fima Unilever kupi taki wózek jeżeli uzbieramy ....../ i tu nie wiem ile dokładnie koleżanka mi jutro powie/ kg czy szt tych papierków.
Jeżeli byście zbierały to ja podam mój adres i byście mi je przesłały :blink:

tak chodzi o te ze sznurków, mam nadzieję że wiarygodna, koleżanka z pracy powiedziała o akcji zbierania to w pracy zaczęłyśmy zbierać, a mi przyszło do głowy że poproszę Was to jakoś może szybciej pójdzie, ale więcej informacji co do tej akcji to może jutro bo koleżanka się rozchorowała i nie ma jej w pracy, a specjalnie nie będę do niej dzwonić

reklama
Do góry